Merhaba arkadaşlar 2005 model Fiat Punto 1.3 Multijet aracımın turbosunu bu hafta tamir ettirdik lakin aracın yakıt tüketimi arttı.
Neden olabilir fikirlerinize ihtiyacım var.
Printable View
Merhaba arkadaşlar 2005 model Fiat Punto 1.3 Multijet aracımın turbosunu bu hafta tamir ettirdik lakin aracın yakıt tüketimi arttı.
Neden olabilir fikirlerinize ihtiyacım var.
Turbodaki sorun neydi. Aracın çekişinde bir problem varmı. yapılan işlem nedir. Ayrıca turboda performans için herhangi bir işlem yapıldımı. Orjinale göre mi yapıldı. Aracın çalışmasında turbonun devreye girmesinde değişiklik varmı. Ayrıca yağ ve filtre değişimi yapıldımı.
Merhaba Volkan bey aracın yağ filtre değişimi Nisan ayında yapılmıştı. Turbodan ıslığa benzer bir üfürme sesi geliyordu ve güç kaybı yaşıyordum usta erken müdahale edelim tamir kurtarır dedi ve tamirini yaptılar turbonun içi değişmiş usta öyle söyledi şuan çekiş çok arttı gerçekten fark ediyor lakin yakıt arttığını farkettim.
Turbo bakımından sonra mutlaka yağ ve filte değişimi yapılmali. Birde araçtaki atiklik nedeni ile belki bir süre alisasiya kadar kullanım kaynaklı artış olabilir. Bence yağ değişimi sonra aracın yeni haline alıştık tan sonra tekrar tüketimi gözlemlemek lazım. Birde ne kadarlık bir artış var
1. Depodan sonra sistem normal halini alır. Volkan kardeşinde söylediği gibi yağ ve filtre mutlaka değişmeli. Bende geçen hafta hortumu değiştirince öğrendim yağa duman karışıyor ve bozuyormuş. Bunlar tamam olduktan sonra ilk deponun ardından normale dönmesi gerekir.
Volkan bey araçla her zaman geldiğim 150 km lik yolda 35 lira yakarken şimdi 50 lira yaktı
Süleyman bey Volkan bey dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler