Bugün siteden çıkarken buzda kaydım maalesef, sağ far ve çamurlukta hasar oluştu.Şans işte:(
https://img86.imageshack.us/img86/6333/kazaxf8.th.jpg
Printable View
Bugün siteden çıkarken buzda kaydım maalesef, sağ far ve çamurlukta hasar oluştu.Şans işte:(
https://img86.imageshack.us/img86/6333/kazaxf8.th.jpg
çok geçmiş oLsun arda abi. umarım tekrarını aLLah göstermez.
dün de ben buzda kaydım cebecide, yokuşta. kaLdırıma çarptım, radyatöre kadar girdim, sis farLarı ön tampon kompLe iptaL.
5-6 saat poLis bekLedim, geLmedi.. çekici cagırdım, çekici geLdi ancak o da arabanın yanına çıkamadı rampaya, çok kar vardı.
bugune ancak poLis geLdi, rapor vs. olayını haLLettim şükür. 30 kiLo tuz aLdım, rampaya serptik, yoLu kürekLe kazıdık, buzu erittik arkadaşLarLa.
araba çaLışmadı bir türLü, meğer darbe sensörü motoru kitLiyormuş. iyi kötü rampadan aşagı düzLüge indirdik, eL freniyLe. sonra başka bir çekici geLdi onunLa doğru müsLüm abinin sıcak koLLarına yoLLadık : )
bu kar buz oLayına bir çözüm buLmak Lazım ama biLemiyorum. hepimize geçmiş oLsun.
geçmiş olsun valla ben bu ara otoparkta tutuyorm.palio ile idare ediyorm :)
Çok geçmiş olsun arkadaşlar :( Umarım tekrarı olmaz bundan sonra...
Sana da geçmiş olsun Erdi.Ben şanslıyım sanırım jandarma 5dk da geldi.Çok şükür sadece kaporta, benim araçta problem yok.Rapor için aracımla karakoldan fotokopiciye kadar gittim geldim 2 saat boyunca.Anlayacağın rapor bile hazır:) Tekrar geçmiş olsun sana da...
sağoLasın arda abi.
geçen sene LastikLer yeniydi, iyi kötü karda gidiyordu ama, bu sene kar Lastiği şart oLmuş.
cana geLmesin diyeLim.
Geçmiş olsun önemli olan cana bişey olmasın.
Çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar ikinize de çok geçmiş olsun allahtan az hasarla kurtarmışsınız nazar değdi demekki :( walla inanmıcaksınız ama ben 215 40 17 kumholarla geziniyorum halen :) Bende yavaş yavaş arabayı uykuya yatırıyım garajda...
Erdi, Arda abi geçmiş olsun. İyiki ufak hasarlarla atlatmışsınız....
Bende pazartesi günü araba kiralamayı düşünüyodum vazgeçtim :(
Arda Abi ve Erdi kardeş geçmiş olsun ikinize de.Sizlere bişey olmaması sevindirici kısmı tabiki...
Herkese geçmiş olsun.
Yılbaşı akşamı ben de bir döner kavşakta tam 180 derece kaydım. Sadece ön lastikler kar lastiği. Önler tutup arkalar tutmayınca çok kolay kayılıyor maalesef. Allah'tan diğer tarafa yeşil ışık yeni yanmıştı da gelip biri gömmedi. :)
abi geçmiş olsun.. oda nazarlık olsun allahtan buyuk değil
arkadaslar cok gecmis olsun :( cana gelcegine mala gelsin arkadaslar
Herkese geçmiş olsun öncelikle...
Fakat sormak istediğim birşey var.Yollardaki karlanma ve buzlanma zincir ve çivili lastik kullanılabilecek kadar fazla mı?
geçmiş olsun
böyle havalarda aracınıza kıyıp çıkarabilir mi insan?
biraz önce haberlerde izledim, şahin 70 km hızla direk çarptı comboya. yani demek istediğim, siz dikkatli olsanız başkası size çarpabilir. aman dikkat
Arkadaşlar geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.Eskişehir e de evelsi gün kar yağdı .Çarşamba sabahı, araçtaki her türlü elektronik sisteme rağmen ,kaygan zeminde tam olarak güvenli hissetmediğim için öğlen gidip continental marka kar lastiği satın aldım.(520 ytl)Araçlara gelecek hasar hiç önemli değil,cana gelmesin.Tekrar geçmiş olsun.
Aslında belki de çivili lastik kullanmak bir nebze olsun bu tip durumlarda yardımcı olur.
Bende şahsen Ankaralı olduğum için gerek Ankara'nın havasını gerekse de yollarını biliyorum.Hatta bir keresinde yokuş aşağıya inmeye çalışıyorduk babamla birlikte.Ve o zamanlar bir Tipo vardı bizde.Hatta bir tane kamyon vardı yukarda yokuşun başında ve bir apartmanın bahçesine girmişti özellikle.Aşağı inmeye kalksam hepinizi süpürürüm demişti.Tipo marka aracımıza babamla birlikte uğraşarak zincirleri takıp tam yavaş yavaş iniyorduk ki yukardan hızla kayarak gelen bir Mercedes aşağıda yürümekte olan bir kadına çarpmıştı ve kadının takla atmasını an ve an izlemiştim.Gerçekten zor ve kötü bir durumdu...