Cümleten selamın aleyküm aracım 2013 model 59 binde en son bakım 20.000 de yapılmış airbag iz yapmış bunu serviste değiştiren arkadaşlar gördüm bana yol gösterecek arkadaş varsa yardımcı olur mu lütfen çok minnettar olurum teşekkürler
Printable View
Cümleten selamın aleyküm aracım 2013 model 59 binde en son bakım 20.000 de yapılmış airbag iz yapmış bunu serviste değiştiren arkadaşlar gördüm bana yol gösterecek arkadaş varsa yardımcı olur mu lütfen çok minnettar olurum teşekkürler
Yetkili servise başvurabilrisiniz. izin oranı önemli bazı servisler çatlak oluşunca değişim sağlıyorlar bazıları izi kabul edip direk değişim talebini onaylatabiliyorlar. Aracınızn bakım zamanı yakınsa yada varsa bekleyin hem bakım manasında hemde catlak için ikisini aynı anda halletmiş olursunuz. Ama içiniz rahat olsun mutlaka ücretsiz değişim olacaktır.
Hafif bir iz var çatlak yok bekleyelim o zaman
geçmiş olsun. 10 yılı geçirme ne zaman çatlarsa git.
Hadi ya izden ötürü değişim yapar mı bilmiyorum ama bu şekil hiç iyi durmuyor
Bana kesin öyle bir bahane bulurlar bende öyle şans var
Hangi yıl değişim oldu referans sizi veririm olmazsa sizin için sıkıntı değil ise
Aracı aldığım kişi yolcu tarafındaki airbag izinden dolayı Kartal- Kırmak servisinden randevu almıştı ( kronik hataymış), ben aracı altıktan kısa bir süre sonra city mode uyarısı da verdi. Randevu günü on konsolu komple ücretsiz değiştirdiler. İki sorunda çözüldü.
Servis bakımlı araç çatlak için %80 karşılarız dediler
Bi ara tekrar götürmeyi düşünüyorum veya şikayetvar üzerinden şikayet açınca belki ücretsiz değişim olabilir o şekilde yapanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam
Hocam garanti ile alakası yok. Ayıplı mal olarak geçiyor. Çatlak oluştuğu zaman değişim için başvurusunun. Aracınız dha 2013, model yeni bir araç ayrıca değişim olduk tan sonra güneşten korumazsaniz yine oluşur. İz genelde tüm araçlarda var.
Bir iki ay önce değişti benim aracımın torpidosu. Lakin elimde ücretsiz değişimin yapıldığına dair fatur, kayıt, kuyut vs. resmi belge maalesef yok. Aracınızın modeli yeni. İlk önce size en yakın servisten başlayın problem çıkarsa başka servislerde de şansınızı deneyebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.