Grande punto direksiyon kilifi hk.
Merhaba arkadaslar.
Grande punto aracim icin direksiyon kilifi almak istiyorum ancak direksiyondaki cikintilardan olurmu terettütteyim. Deri dikmek ile ugrasmak veya deri kaplatmak istemiyorum kilif isimi gorur. Bildiginiz bir site varmi uyan kilif alabilecegim.
SM-G610F cihazımdan gönderildi
Cevap: Grande punto direksiyon kilifi hk.
çıkıntı dediğin yerler görünmez altta kalır zaten. bi sıkıntıda olmaz. düzgün orjinal olsun dersen diktirmek en iyisi. kaliteli bir kılıfla hemen hemen aynı paraya geliyor.
yok illa kılıf dersen en iyisi bir aksesuarcıya uğrayıp ordan yakışanını bakıp deneyip almak en mantıklısı.
Bende kısa bir süre kullandım..Tüm kılıflar uygun..Açıkçası direksiyon kılıfla çok kaba geldiği için çıkarttım..Sanki direksiyonun hassasiyetini alıyor gibi..İlk defa kullandığım için belkide bana öyle geldi :)
Bakayım haftasonu bir aksesuarciya gidip deneyecegim gönül isterki deri kaplattirayim ama bir yere sordum 200 tl dediler. Fazlama geldi.
Alıntı:
Boratc Nickli Üyeden Alıntı
Bakayım haftasonu bir aksesuarciya gidip deneyecegim gönül isterki deri kaplattirayim ama bir yere sordum 200 tl dediler. Fazlama geldi.
onu bir araştır bence. mersinde adresine gelip dikiolar 59 TL idi. 59 olmasa bile daha uygunu vardır.
Ben istanbuldayim ama henuz uygun bir yer bulamadim
Ben kendim bir siteden dikme deri kılıf aldım ve diktim, direksiyonun şeklini alıyor ve 1 yıldır kullanıyorum gayet sağlam ve hissiyatı güzel.
Dikme deri kılıf direksiyondaki çıkıntılara uymaz ya da zarar verir diye tereddüt ediyorum. Dikme deri olmayan internetten alabileceğimiz bir kılıf önerisi olan var mı acaba?