Ozanın işlerine biraz taş koyacak gibi :D
YouTube - Zippo Vs Kibrit [ Made By TurKisH boys ]
Printable View
Ozanın işlerine biraz taş koyacak gibi :D
YouTube - Zippo Vs Kibrit [ Made By TurKisH boys ]
:D:D:D:D:DBi yorumda 1. hareketi başardım ama hafiften elim yandı diyo:D
çok super yaw :) OZAN senin mallar elinde patladi ;)
1inci hareket tehlikeli elim yandi 2-3 yetenek işi en iyisi kibrit gorunumlu bir zippo almak
ozan vermı elinde kibrit gorunumlu zippo alalım hemen :)
bu durumda ozan cezayı yedin reklamı kıs en azından bölgesele falan düş yoksa cezayı sana zıppolamasınlar:)
İçen birisi olarak sigara yasağının bazı bölümlerini çok saçma buluyorum örneğin ben sigaraya güzide okulumda sınavlara çalışırken stresten başladım daha önceleri Ferrari nin sponsorunun Marlboro,mc Laren in sponsorunun West,BAR Honda nın sponsorunun da lucky strike olması beni hiç özendirmedi bu işe,ayrıca bar ve kahvelerde de sigaranın yasaklanması olacak iş değil uygulanabileceğini hiç sanmıyorum..zaten Türkiye de 4207 sayılı kanunu uygulamak için görevlendirilmiş yetkili bir kurum yok,bu yazdıklarım da okulda sigara içtiğimden dolayı hakkımda 4207 sayılı kanunu uygulayan sayın dekanımıza bir serzeniştir :D
ilk hareketi bende yapıyorum :D:D:D:D ama 2. ve 3. hareketleri denemem lazım :D
Öncelikle benim sigara ile alakam yok (yani satış olarak)(ayrıca içmeyide bırakıcam inşallah 1 aya kadar 4 gündür paket almıyorum) :D:D:D:D:D
zippo çakmak olsada özel bi çakmak tabi içmeyenlerede tavsiye ederim (bknz: Ertan Abi)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ozan, sen sigarayı boşver, asıl şekeri bırak şekeri! :D :D
süper tebrik ediyorum. sunan arkadaş ayrıca yetenekli. son harekette koptum valla :)
Atilla abi ben söylemiyim ne kadar attığımı :D
Aynen öyle :)
kesme şeker koyarsam koy koy canım sıkılıyo
bi fincana 20-25 civarı :D
toz şeker olursa direk kavanozu deviriyorum 3-4 cm olunca bırakıyorum :D:D
az şekerli veya şekersiz çaydan nefret ediyorum öyle içmek yerine içmemeyi tercih ediyorum:D
Benimde 1 Dayim War 10-15 Tane Seker Atiyo Bi Kupa Ya Olup Gidecek Bi Gun
Bende 3 ü bir arada kahvelere atıyorum bir tane şeker :) napıyım kafi gelmiyo bana içindeki..