Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Resimdeki parça nedir, ne işe yarar?
Arkadaşlar merhaba hayırlı cumalar
Konuyu doğru yere açtığımdan emin olmamakla birlikte resimde gösterdiğim parçanın ne olduğu ve ne işe yaradığı hakkında yardımlarınızı rica ediyorum
Bugün aracımı oto yıkamacıya bıraktım maalesef kapağını kırmış altında yeşil plastik bir parça vardı.
Resimi yüklüyorum
iyi forumlarEklenti 34474
Cevap: Resimdeki parça nedir, ne işe yarar?
Dijital klimalı araçlarda güneş açısına göre fan hızını ayarlayan sensör ( yanlızca auto modda çalışır ) .manuel klima araçlarda sadece kapak vardır. ismi solar sensör dür
Sizede hayırlı cumalar
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
aracım manuel klimalı ama sadece kapak yok altında yeşil bir parça var kardeş
Şu an şoktayım :)
Ama o sensör sadece fan hızını içerdeki güneş ışınlarına gore ayarlar diye biliyordum.
Merhaba
bende anahtardan kilit açıp kapama gözü olarak biliyorum. Arka bagaj da da punto yazan yerde siyah nokta var oda bagajin açılması için diye biliyorum. :)
Arkadaşın bahsettiği parça yanlızca otomatik klima araçlarda bulunan ve aracın iç ısısını güneş vurma açısını hesaplayarak ayarlamakta kullanılır manuel klima araçlarda aynı kapak vardır fakat içindeki sensör çalışmaz yada hiç yoktur çünkü dijital klima kartına bağlanır manule klimada bu kart bulunmadığı için bağlantı yapılamaz .
Alıntı:
likable Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
bende anahtardan kilit açıp kapama gözü olarak biliyorum. Arka bagaj da da punto yazan yerde siyah nokta var oda bagajin açılması için diye biliyorum. :)
Bende sizin gibi sanmıştım fakat sonradan klima olduğunu öğrendim
Bence kilit açma kapama gözü olsa daha iyiydi :)
dijital klima güneş açı sensörü
facebookta ara ara bunu sorup filmi kopartıyolar çok gülüyorum
cevaplarınız için çok teşekkürler :)
iyi forumlar.