Merhaba
Bir arkadaşıma punto alacağız ancak araç hakkında hiç bir bilgimiz yok artıları eksileri nedir farklı bir kaç sınıf var sanırım bunlardaki fark nedir.Hangisi tercih etmeliyiz.
23 bin civarında hangi modeli tercin etmeliyiz.
Printable View
Merhaba
Bir arkadaşıma punto alacağız ancak araç hakkında hiç bir bilgimiz yok artıları eksileri nedir farklı bir kaç sınıf var sanırım bunlardaki fark nedir.Hangisi tercih etmeliyiz.
23 bin civarında hangi modeli tercin etmeliyiz.
bende 2011 model evo 1.4 dynamic lpgli var.
eksileri
1.araçta durmaya yakın sarsıntı oluyor
2.dün gece aşırı soğuktu şanzıman yağı donmuş muhtemelen.. 45 dk aracı geri vitese geçirmeye uğraştım.
artıları
1.araç donanım olarak dolu araç
2.parçası ucuz genelde
3.belli kronik arızaları olduğu söyleniyor(ben bu sıkıntıları görmedim) ancak bu arızalar da serviste ücretsiz olarak giderildiği söyleniyor
LG-D855 cihazımdan gönderildi
temizi üzmez ama 23 bin liraya alıcağınız sizi üzmeyecek temizlikte bi araba olamayacağını düşünüyorum
bulunmaz demiyorum dikkat edin lütfen bulursunuz ama puntonun yıpranmışından yaka silkersiniz
23000'lik puntoyla sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eğer alacaksanız da mutlaka iyi bir yerde ekspertiz yaptırın. Muhtemelen kazalı veya yüksek km.li olur. Mekanik aksamın sorunsuzluğundan emin olmadan kesinlikle almayın.