Cevap: Mitsubishi ASX Aldım
Güzel araç hayırlı uğurlu olsun, benzinin litre fiyatını düşününce lpg olayına girmek mantıklı.
öncelikle hayırlı olsun .
Asx i bende bir zamanlar çok istedim ama bütçemi aştığı için ve benzinli olmasından ötürü alamamıştım.Yakıt tüketimi nasıl test edip paylaşırsan sevinirim.Tüp taktırdığımızda dizel kadar az yakacaksa kendimi zorlayıp almayı düşünebilirim tekrardan.Şürüş keyfi ve izlenimlerini paylaşırsan sevinirim
Alıntı:
igny Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle hayırlı olsun .
Asx i bende bir zamanlar çok istedim ama bütçemi aştığı için ve benzinli olmasından ötürü alamamıştım.Yakıt tüketimi nasıl test edip paylaşırsan sevinirim.Tüp taktırdığımızda dizel kadar az yakacaksa kendimi zorlayıp almayı düşünebilirim tekrardan.Şürüş keyfi ve izlenimlerini paylaşırsan sevinirim
Aslında bakıldığı zaman segmentinde en az yakan araç ASX ama şuanki benzin fiyatları düşünüldüğünde her araç bana kalırsa çok yakıyor.
Henüz tam olarak bakma şansım olmadı ortalama yakıtına ancak uzun yolda görebildiğim kadarıyla 5,5 litrelere çok rahat düşüyor, ben dediğim gibi senede o kadar çok km yapmıyorum o sebeple lpg düşünmüyorum.
Arda bey, yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
Aracınızın servis bakımlı ve temiz olması çok güzel. Fiyatı da gayet iyi, bu zamanda temiz araç bulmak zaten çok zor.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Arda bey, yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
Aracınızın servis bakımlı ve temiz olması çok güzel. Fiyatı da gayet iyi, bu zamanda temiz araç bulmak zaten çok zor.
Teşekkürler, Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.
Hadi gozunuz aydin. Hayirli olsun yeni araciniz :)
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam hayırlı uğurlu olsun.. sıfırına bakmıştık zamanında ve 7.5 litreyi geçerse gel arabayı bayii nin önüne bırak paranı al demişti satıcı.. sizin tecrübelerinizi çok merak ediyorum..
Hayırlı olsun kazasız belasız.
güle güle kullanın bozmayı başaramayacağınız sağlamlıkta ve söylediğinize göreyle iyi bi araba edinmişsiniz adınıza sevindim ama arkadaşların dediği gibi yakıt düşündürücü tabi iş yine sizde biter sizin bütçenizi aşmazsa sorun yok güvenlik donanımlarınında çok olması ekstra bi artı olmuş izlenimlerinizi bende bekliyorum bakım maliyetleri+yakıt özellikle