aracımı teslim aldığım gün başıma gelenler
11 aralık 2007 günü işlemlerini tamamladığım aracımı bugün teslim almayı başardım. aslında 12-13 aralık gibi teslim almam gerekn aracı "sevkiyatta yaşanan bi problemden dolayı" bugün teslim alabildim. ama KARTAŞ bu süre zarfında bana kendi araçlarından birini vererek madur olmamamı sağladı.
şimdi gelelim yaşadığım sorunlara; aracı teslim aldığım sırada emniyet kemeri takılı olmasına rağmen gösterge panelindeki eminiyet kemeri uyarı ışığı yanıyodu, teslim eden kişiye durumu söylediğimde aracın hareket edince o ışığın sönüceği şeklince bilgilendirildim. aracı 50 metre kullanmadan uyarı ışığı yanıp sönmeye ve sesli bi uyarı duymaya başladım. hemen teslim eden kişiyi çağırıp durumu aktardım. aracı servise aldılar yaklaşık 1-1,5 saatlik bi uğraştan sonra aracın yazılımının eski olduğu, yeni yazılımın yüklendiği ve sorunun giderildiği söylendi ve gerçekten sorun giderilmişti. aracı aldım tekrar yola koyulucakken bu seferde direksiyonun üstündeki radyo kumandalarının ışıklarının yanmadığını gördüm. tekrar birilerini çağırıp servise çektim arabayı. geçen 1 saatin ardından parçaların arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. parça ellerinde olmadığından dolayı sipariş ettiler gelince beni bilgilendiricekler. bende aracı aldım ve evime geldim ama eve gelirkende havalandırma sisteminden garip bi fan sesi geldiğini fark ettim bakalım yeni kumandaları taktırmaya gittiğimde bu sorundanda bahsedicem...
işin doğrusu çok heveslenerek aldığım aracımdan hafif soğumuş bulunmaktayım. inşallah aracımı kullandıkça fikrim iyi yönde değişicek.
Radyo kumanda aydınlatması ?
Arkadaslar ben de aracı 3 aralıkta aldım. O dıreksıyondakı radyo kumandalarının aydınlatması olması lazım dıye dusunup duruyordum. Arac 1.4 fıre 8v 77 hp dynamıc. Bu versıyonda dıreksıyondakı radyo kumanda butonlarının aydınlatması var mı normalde? Benımkıler de yanmıyor da... :(