Yüksek kilometreli Fiat Bravo
merhabalar hepinizeiyi forumlar arkadaşlar ben fiat bravo 1.6mj 120 bg bir araba almak istiyorum ama piyasadaki araçların çoğunun kilometresi çok yüksek. mesela 2.el araç satılan sitede ilan gördüm araba 220 bin km de dizel sizce bu araç alınırmı? alınırsa nelere dikkat etmek gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap: yüksek kilometreli fiat bravo
Erdem bey, arkadaşlar size tek şartla yardımcı olacaktır;
Önce lahmacun ardından baklava ısmarlamanız şartıyla:)
Alacağınız aracın servis bakımlı ve kazasız olmasına dikkat edin gerisi önemli değil...
Cevap: yüksek kilometreli fiat bravo
teşekkürler zafer bey :) eğer yolunuz ankaraya düşerse lahmacun ve baklava tabikide ısmarlarım :)
Cevap: Yüksek kilometreli Fiat Bravo
hocam siz yinede kilometre olarak alt limitlerde olanlara bakın zaten satışı ağır olan bi araç belki sorunsuz binersiniz lafım yok ama satmak için uğraşır dert sahibi olursunuz
yüksek km li araclardan uzak durun
sorunu sıkıntısı bitmez
onun yerine temiz puntoya bin başın ağrımasın
Alıntı:
lahmacunvebaklava Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar hepinizeiyi forumlar arkadaşlar ben fiat bravo 1.6mj 120 bg bir araba almak istiyorum ama piyasadaki araçların çoğunun kilometresi çok yüksek. mesela 2.el araç satılan sitede ilan gördüm araba 220 bin km de dizel sizce bu araç alınırmı? alınırsa nelere dikkat etmek gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir bravocu olarak dizellerin en büyük problemininin egr kapağı çatlamasını olduğunu söyleyebilir baya maaliyetlide
Alıntı:
F500 Nickli Üyeden Alıntı
bir bravocu olarak dizellerin en büyük problemininin egr kapağı çatlamasını olduğunu söyleyebilir baya maaliyetlide
neden çatlıyor , kullanım kaynaklımı yada kronik mi. Otomatik şanzımanları nasıl bravoların , punto ile aynı mı otomatik şanzımanları.50.000 km civarında bir dizel otomatik brovada nelere dikkat edilmeli.