İSTANBUL ANA BAYİ DANIŞMANI BURDA :)
Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum :) İstanbulda Türkiye'nin en büyük ana bayisinde çalışıyorum her türlü, fiyat olsun, özellik olsun kullanıcı yorumu olsun sizlere yardımcı olurum. İstanbulda buluşmalar olursa haberim olsun gelirim. :) mail adresim murat.tokdemir@erkay.com.tr
Cevap: İSTANBUL ANA BAYİ DANIŞMANI BURDA :)
Merhaba, Murat Bey, aramıza hoşgeldiniz.
Murat bey, foruma hoşgeldiniz. Aracınız marka ve modeli nedir?
'' İstanbulda Türkiye'nin en büyük ana bayisinde çalışıyorum ''
FİAT 'ın olmalı, adı sanı nedir ? İstanbullu arkadaşlar sizin başınızı ağrıtacaktır.
Murat bey foruma hoş geldiniz, Zafer bey inşallah Erkay otomotiv ( Fiat Yetkili servis) değildir.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
FİAT 'ın olmalı, adı sanı nedir ? İstanbullu arkadaşlar sizin başınızı ağrıtacaktır.
Hoşgeldiniz.
Adrese bakılırsa erkay otomotiv :)
Alıntı:
KG777 Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldiniz.
Adrese bakılırsa erkay otomotiv :)
Evet Erkay otomotiv problemmi yaşadınız bayi ile :) ?
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbuldum, herhangi bir aracım yok şuan. Problem değil istedikleri gibi sorularını sorsunlar.ERKAY otomotivdeyim.
Murat bey, tekrar hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah. Eski aracım için, Erkay ile yaşadığım problemi anlatsam yetkili servis hizmeti almak isteyen, forum üyelerinden kimse bir daha Erkaya gitmez diye düşünüyorum, bunun yanında yaşadıklarımın hepsi belgelendirdim ve haklı çıktım.Ücretini alıp yapamadıkları sorunları, FIAT genel müdürlüğü onayıyla başka bir serviste Erkay otomotive fatura edilerek yapılmıştı. Bu kadar anlatayım..
Murat bey hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
Murat bey, tekrar hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah. Eski aracım için, Erkay ile yaşadığım problemi anlatsam yetkili servis hizmeti almak isteyen, forum üyelerinden kimse bir daha Erkaya gitmez diye düşünüyorum, bunun yanında yaşadıklarımın hepsi belgelendirdim ve haklı çıktım.Ücretini alıp yapamadıkları sorunları, FIAT genel müdürlüğü onayıyla başka bir serviste Erkay otomotive fatura edilerek yapılmıştı. Bu kadar anlatayım..
Gerçekten adınıza bu sıkıntıları yaşatanlara çok kızdım, haklı olan sonunda tabiki haklı çıkar.Ama tabiki bu kadar uğraştıktan sonra ne faydası var. Ben yinede yapılan yanlışları düzeltmek için, soruları cevaplandırmak herkese yardımcı olmak için buralardayım :)
Alıntı:
ilkay59 Nickli Üyeden Alıntı
Murat bey hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Hoşbuldum, hepimize keyifli forumlar.
HOŞ GELDİNİZ MURAT BEY KEYİFLİ VE FAYDALI FORUMLAR
Murat bey konuyu hortlatıyorum ama bi sorum olacak :)
yaklaşık 15 gün önce punto aldık 0.
Elit paket
Bu araçta usb aux girişi var mı? Fiat.com.tr deki görsellere bakınca var ama navigasyonda var onda fakat benim aracımda navigasyon yok.
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
Murat Bey,
Hoş geldiniz , Açık olarak pozisyon ve fikirlerinizi yazmanız bizler için oldukça yapıcı bir durum.
Umarım Forum üyelerimize destek olabileceksiniz,
Belki Erkay olarak küçük bir sponsorluk üstlenirseniz buluşma olayımızda kısa sürede hayata geçe bilir.
:)