Cevap: Start stop sorunu acil
Yok mu bilen en olmadı komple kapatacam serviste ss yi
Birde farklı bir servis deneseniz , formda ve sanayide bizde farklı sorunlar için farklı servis ve ustalarda çözüme kavuştuk. Aracınızı hangi servise görürdünüz bilmem ancak Ankara'da Kavaklıdere'yi çok övüyorlar.
Ss i komple iptale gerek yok, birde onun için ücret ödemeyin. Benimde ss çalışmıyor devre dışı uyarısı veriyor, ancak aracı kalkışlarda stop ettirdiğimde debriyaja bastığımda kendiliğinden çalışıyor.
Bence sorun halen aküde dir
Malesef Ankara kavaklıderedeydim bişeyi beceremediler yarın kartaşa gidecem
Bir ara başlık atalım, Punto'da ki beyin sayısı:)
Benim bildiğim bir motor içindeki beyin ( ana beyin mi desek ), bir Abs beyni , bir Airbag beyni , şimdi de start stop beyni çıktı hadi hayırlısı.
Yarın kapı beyni, kaput beyni, lastik beyni gibi yeni beyinlerimiz olması dileğiyle:)
Unutmadan geçenlerde yine formda km sayacı da, ayrı sadece göstergede ki sistem ( beyin) tarafından çalışıyormuş!
O zaman iyi salladılar desenize
Servis diyorsa doğrudur. yeni öğrenmiş olduk. Siz yinede farklı bir servisten hiç bir şey bilmiyormuş gibi götürün baksınlar onlar ne sonuç çıkaracaklar. Beraber görelim.
Fiat a şikayet ettim bakalım ne olcak
Cevap için biraz geç kalmışım sanırım :) aynı sorun benim aracımda da oldu. Aküyü değiştirdikten 3 gün sonra yaptı. Yanlış aküden kaynaklıydı. Aküyü aldığım yer hatasını kabul edip doğru aküyle değişim yaptı. Sorun çözüldü.