200. km. de direksiyonuma nazar değdi..
Arife sabahı eşimi işine bıraktıktan sonra ışıklarda beklerken direksiyonumda belirsiz bir titreme hissettim ve çok da önemsememeye çalıştım.Öğlen kızımı alıp eşimin okuluna devam ederken direksiyonda bir gırıltı sesi başladı ve sağa sola 1-2 cm lik oynatışlarda bir boşluk hissi ve tıkırtı oluştu.Herkese de direksiyonun yumuşaklığını öve öve bitiremezken nazar değdirdim diye düşünmeye başladım.Eşimi de aldıktan sonra küfür ede ede servisin yolunu tuttuk ve servis yarım gün çalışacağı için kapanmak üzereydi.(Biz de evde hazırladığımız eşyaları arabaya yerleştirip öğlen Edirne ye yola çıkacağız hesapta.)Direksiyonun bir enterasan tarafi da durduğunuzda düz pozisyondan gırıltı sesi eşliğinde hangi yöne yakınsa o yöne doğru 2 cm e yakın kendiliğinden hareket etmesiydi.Neyse servise arife gününün yoğun trafiğinin de verdiği stres eklenmiş olarak geldik.Saat 12:55 di ve servis müdürü (sanırım)bir müşteriye elemanların artık bayram tatiline çıktığını anlatıyordu ,ben de o arada biraz da gereksiz derecede sert çıkıştım aracımın arızasına bakacaksınız falan diye.Ne de olsa aracımı alalı 1 hafta ve henüz 200 km olmış(ne kadar acı)Neyse üstünü giyinmiş evine gitmek üzere olan bir usta aracıma bindi servis içinde dar bir alanda ileri geriye sağa sola manevra yaptı falan bunda birşey yok dedi.Ben de nasıl olur dedim anlattım sıkıntıyı ,verin bir tur atıp geleyim dedim.Kısa bir tur attım sıkıntı gerçekten kaybolmuştu.Sadece subjektif olarak direksiyon %15-20 daha sert gibi hissettim.(bana da öyle gelmiş olabilir)Bilmiyorum nedir bu olan biten.Sonrası neye varır..