Sürücü koltuğu sizcede yüksek değil mi?
Arkadaşlar uzun zamandır kafama abuk sabuk fikirler geliyor. Koltuğu olduğundan daha aşağıya alabilir miyiz? Çokta uzun değilim (180) ancak düşünüyorum da, en alt kademeden dahada aşağıya şöyle 2-3cm kadar alınmaz mı? Koltuğun mekanizması sizce buna izin verir mi?
Cevap: Sürücü koltuğu sizcede yüksek değil mi?
Koltugu sokup alt ayaklarindan 1 cm kestirmek gerek.
Önce koltuğu sökeyim iyice inceledikten sonra kesilecek uygun bir yerini bulabilirsem o zaman kendim keserim.
Ben linea yi sommustum ama alcaltilabile ek, kesilecek bir sistem yok gibi idi.. kizaklari vida yerleri de..on iki yerearka iki yana vidali... bunlarla da oynama imkani yok...
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar uzun zamandır kafama abuk sabuk fikirler geliyor. Koltuğu olduğundan daha aşağıya alabilir miyiz? Çokta uzun değilim (180) ancak düşünüyorum da, en alt kademeden dahada aşağıya şöyle 2-3cm kadar alınmaz mı? Koltuğun mekanizması sizce buna izin verir mi?
Benim boy 184 cm. koltuğu sonuna kadar indirip biraz da arka tarafın yaşam alanını daralttığımda hiç yüksekte kalıyormuş gibi bir his oluşmuyor.
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Benim boy 184 cm. arka tarafın yaşam alanını daralttığımda hiç yüksekte kalıyormuş gibi bir his oluşmuyor.
Feyzullah bey, en büyük sıkıntımız da maalesef arka koltuktaki yaratıklara sıkıntı vermemek.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Feyzullah bey, en büyük sıkıntımız da maalesef arka koltuktaki yaratıklara sıkıntı vermemek.
Can güvenliği biraz zahmet ve sıkıntıdan daha öncelikli Zafer Bey. Biraz kısa boylular veya çocukları şoför koltuğunun arkasına yerleştirme gayreti içerisinde oluyorum genelde. Eğer bu mümkün olmazsa artık biraz ben sıkıntıya giriyorum biraz da arka taraf geçinip gidiyoruz. Ama dediğiniz gibi kendi alanımızı arkaya rahatsızlık vermeyecek şekilde genişletebilirsek güzel olur. Takipteyim :)
ust kisim arkaya yatik oldugundan, benim cocuk, cocuk koltugunda yetiskinden daha fazla rahatsiz oluyor ))) ayaklari arada kaliyor..
Zafer bey,,sanirim sizde de aynidir.. koltuk alt kizaklarin somunlari ic tarfta yana dogru ise.. o somunlar govdeden disari cikiyordur..
Eger koltuklari sokmek isterseniz, once bunlardan baslayin derim... bazen korozyondan dolayi zor olabiliyor...
https://uploads.-cdn.com/20160810/e1...c864ec04f2.jpg
https://uploads.-cdn.com/20160810/a3...1006a9ebe9.jpg
Kizak varmis kontrol ettim simdi araclari karistirmisim:D Dosemiciye gidip sungeri azalttirin o zaman
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Dosemiciye gidip sungeri azalttirin o zaman
Halil bey, biz nasıl rahat edelim derken siz bizi koltuğun demir iskeletine oturttunuz:)
zafer hiç uğraşma bence, koltuğu değiştirmen gerek , süngeri daha ince olan bir koltuk almalısın o zamanda ha tahtaya oturmuşsun, ha aracın koltuğuna:)