Cevap: Yalova-Gemlik otobanı..
Sizinde Bayram'ınız kutlu olsun. Valla ben de geçtim cumartesi Osmangazi köprüsünden. Otoyol devam etmiyor. Ama yine de çok aşırı trafik vardı ve yandex sayesinde o trafiği atlatıp dağ yolundan geçtik. Daha sonra tekrar otobana bağlandık zaten.
Sent my iPhone using
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Sizinde Bayram'ınız kutlu olsun. Valla ben de geçtim cumartesi Osmangazi köprüsünden. Otoyol devam etmiyor. Ama yine de çok aşırı trafik vardı ve yandex sayesinde o trafiği atlatıp dağ yolundan geçtik. Daha sonra tekrar otobana bağlandık zaten.
Sent my iPhone using
hocam şu anda devam ettiğini söyleyenler var. acaba gerçekten öyle mi? ücretli mi? bayramın 2.günü yola çıkacağım da ona göre bilgi almak istedim.
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Şimdiden Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Allah tekrarını nasip etsin. Arkadaşlar Osmangazi köprüsünden geçtik fakat Yalova-Gemlik'e kadar giden otoban şu anda aktif mi? giden arkadaşım var mı? ücretli mi? şimdiden cevaplar için teşekkürler..
Altınova (Yalova'dan) İznik girişine kadar otoyol açıl. Oradan Gemlik birkaç km.
Sent my iPhone using
Bu arada trafikten kurtulmak için yandexin götürdüğü dağ yolu dediğim "İznik Güney yolu" yeni aklıma geldi [emoji4]
Sent my iPhone using
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada trafikten kurtulmak için yandexin götürdüğü dağ yolu dediğim "İznik Güney yolu" yeni aklıma geldi [emoji4]
Sent my iPhone using
Otoyol :)
Sent my iPhone using
Köprü ücretsiz. Otoyol 8.35TL.
Alıntı:
powermoon Nickli Üyeden Alıntı
Köprü ücretsiz. Otoyol 8.35TL.
Bayram süresince otoyolda ücretsiz değil mi?
Sent my iPhone using
belli ki bir muamma var ama açık olmasaydı eğer bence direk girişten kapatılırdı. dediğiniz gibi karayollarını arayıp öğrenmek lazım. mayıs ayında açık olduğunu biliyorum akrabamız Altınova dan girip Gemlik te çıkmışlar ve 9 liraya yakın bir para kesti diyor. şu anda açık mı? açıksa ücretli mi ücretsiz mi?
Geçiş Ücreti Hesaplama – OTOYOL A.Ş.
bu linkte yer alan noktalar arası güzergah açıktır diye düşünüyorum. Fiyatı hesaplanabiliyorsa açılmıştır :)
İstanbuldan gemlik girişine kadar açık,cuma gidip ctesi döndüm o yolu
Sent my iPad using
Alıntı:
krm1983 Nickli Üyeden Alıntı
Bayram süresince otoyolda ücretsiz değil mi?
Sent my iPhone using
Pazartesi sabah 07:00 ye kadar ücretsiz.
Sent my iPhone using