Bravo alacagım bilgisi olan varmı
Arkadaşlar 2. eli yavaş oldugunu biliyorum ama bir palio kullanıcısı olarak bravoların 150 hp lerine olmadı 120 liklerine çok takıldım yıllardır hevesliyim kısmetise alacagım ikiz yeni bebelerim oldu arabaya sıgmıyoruz sıgsakda rahat etmiyorum koltugu öne çek felan bravo hem daha geniş hemde yıllardır hayalimdeydi bravonun içtasarımını felanda begeniyorum fikirlerinize acıgım saygılar...
Re: Bravo alacagım bilgisi olan varmı
Alıntı:
thevahsi Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar 2. eli yavaş oldugunu biliyorum ama bir palio kullanıcısı olarak bravoların 150 hp lerine olmadı 120 liklerine çok takıldım yıllardır hevesliyim kısmetise alacagım ikiz yeni bebelerim oldu arabaya sıgmıyoruz sıgsakda rahat etmiyorum koltugu öne çek felan bravo hem daha geniş hemde yıllardır hayalimdeydi bravonun içtasarımını felanda begeniyorum fikirlerinize acıgım saygılar...
Ailenizin yeni üyeleri için sağlık afiyet ve uzun bir ömür dilerim. Evet dediğiniz gibi bravoların ikinci eli biraz zayıf. Fakat her malın alıcısı vardır alım satım işleri biraz da nasip kısmettir. Eğer çok istiyorsanız bence alın. Bakım maliyetlerinizin palioyaya göre hatırı sayılır ölçüde yükseleceğini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Cevap: Bravo alacagım bilgisi olan varmı
1,6 multijet olanını tercih edebilirsiniz. Km düşük olanları tercih edin. Bravo geniş bir araç ikiz cocuklarınızla bence rahat edersiniz. çekiş olarakta sizi memnun eder. özellik olarakta C sınıfı bir araca gececeğğiniz için zaten farkı cok cabuk hissedeceksiniz.
Uzun zamandir takip ettigim arac istedigimi buldugumda bende bravo ya gecicem. 150 likleri takipteyim ama duzgunu yok gibi. Zaten cok az. Bu aracin parcalari pahali orijinal polen filtresi bile 45 50 tl. Egerpg li alacaksaniz atiker gibi kitlerde tekleme silkileme yapar. En uygun kit prins sonra brc dir. Depriyaj seti degisimi de tuzludur. 2500 3000 tl ye bulur. En azindan alirken depriyaj zamani gelmis mi diye kontrol ettiriniz. Aldiktan sonra can yakabilir.
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandir takip ettigim arac istedigimi buldugumda bende bravo ya gecicem. 150 likleri takipteyim ama duzgunu yok gibi. Zaten cok az. Bu aracin parcalari pahali orijinal polen filtresi bile 45 50 tl. Egerpg li alacaksaniz atiker gibi kitlerde tekleme silkileme yapar. En uygun kit prins sonra brc dir. Depriyaj seti degisimi de tuzludur. 2500 3000 tl ye bulur. En azindan alirken depriyaj zamani gelmis mi diye kontrol ettiriniz. Aldiktan sonra can yakabilir.
Tesekkurler arkadaslar bilgiler icin buarada bu dediginiz 3000 derken 150 liligimi 3000 tl yoksa hermodelininkimi dizel arabadan nefret ediyorum ama bagajda tuple gezmekdende korkuyorum artik coluk cocuk vs ama dizelden yana sansimi deniyecegim temiz dizelde yok pek varsada 40 binden assagi kapi acmiyorlar bakalim kismetse artik olmadi palio ya devam yada nissan fokus felan bakicam fakat fiat a alistim seviyorum fiyatin araclarinida suspansiyonlari hosuma gidiyor vs vs