Cevap: ANAHTARLIK KIRILDI :(
Anahtarcıya gidip 50-60 Tl gibi fiyatlara kabını ve mekanizmayı yeniliyorlar. Orjinali gibi kaliteli olmaz belki ama kırık kullanmaktan iyidir.
internetten yeni kap alın hocam kendiniz değişirsiniz 20-30lira maksimum, parça elinizdeyse japonla yapıştırın hatta
Alıntı:
kartal3520 Nickli Üyeden Alıntı
PUNTO EVO ARACIMIN ANAHTARLIĞIN İÇİNDEKİ MEKANİZMAYI ÇALIŞTIRAN BİR PARÇA AŞINMADAN KIRILMIŞ.ANAHTAR ARTIK YUVASINDA DURMUYOR SALLANIYOR.NELER YAPABİLİRİZ FİKRİ OLAN VAR MI?PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
aliexpresten aldım 5 dolar gayet güzel oldu
Cevap: Anahtarlık kırıldı :(
Yardımlarınız için teşekkürler. Sanayi de oto anahtarcısın da aradığımı buldum.100 TL ye bire bir logosuna kadar aynı. Bu arada servis orjinal anahtarlık için 720 TL istedi. Bilginize...
Alıntı:
kartal3520 Nickli Üyeden Alıntı
Yardımlarınız için teşekkürler. Sanayi de oto anahtarcısın da aradığımı buldum.100 TL ye bire bir logosuna kadar aynı. Bu arada servis orjinal anahtarlık için 720 TL istedi. Bilginize...
Kenan bey ,Servis anahtar kabı için değil komple yeni anahtar fiyat vermiş:) birde ülkeleri karıştırmış, İtalya'daki anahtar fiyatını vermiş:)
şimdiki anahtar kabını nerden aldınız ve ürün nasıl? fotoğrafını koya bilir misiniz?
Hazır bu konu açılmışken sormak istiyorum;
Şimdi bizim grande puntoların anahtarları dikdörtgen forumda, bunu yeni puntoların anahtarlarına çeviremiyoruz dimi ? Biraz araştırdım internette içinde ki elektronik kartın şekli vs. de baya farklı. Öyle bir imkan olsa değiştirmek isterim :)
Alıntı:
AykutCelebi Nickli Üyeden Alıntı
Hazır bu konu açılmışken sormak istiyorum;
Şimdi bizim grande puntoların anahtarları dikdörtgen forumda, bunu yeni puntoların anahtarlarına çeviremiyoruz dimi ? Biraz araştırdım internette içinde ki elektronik kartın şekli vs. de baya farklı. Öyle bir imkan olsa değiştirmek isterim :)
Aykut bey , fiziksel koşullara göre veya normal şartlara göre bunun imkanı yok. ama uğraşırsa yapa bilecek bir yer biliyorum:)
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
Aykut bey , fiziksel koşullara göre veya normal şartlara göre bunun imkanı yok. ama uğraşırsa yapa bilecek bir yer biliyorum:)
Aynen internette bakmıştım zaten kart şekli, tuş dizilimi çok farklı
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 33448Eklenti 33447[ATTACH=
Biraz geç oldu ama yeni anahtarlığım bu.