Aracima multimedia aldigim icin orjinal 2011 evo teybini satiyorum.200 tl cercevesi ile birlikte.ilan malum sitede mesajla ulasabilirsiniz ilanlarimda var
Printable View
Aracima multimedia aldigim icin orjinal 2011 evo teybini satiyorum.200 tl cercevesi ile birlikte.ilan malum sitede mesajla ulasabilirsiniz ilanlarimda var
sayın serdal, bey satmayacağınız teyp bi neden ilana koyuyorsunuz. İnsanların vaktini alıyorsunuz. Bunun yanında en son yaptığınız hiç hoş değil, insanlarla alay eder gibi davranmazsınız. Malum siteden ilan koyup fiyatta anlaşıp sonra, malum siteden engelleyerek amacınız nedir. Kusura bakmayın ama yaptığınız hiç hoş olmadı.....
Forumda verdiğiniz ilanın da gerçek olduğunu düşünmüyorum... peki amacınız nedir?
Bu arkadas bana da ayni seyi yapti. Yonetimden uyeliginin iptalini rica ediyorum. Sadece ilan icin kullaniyor zaten. Anlasiyorsunuz. Sonra ses seda cikmiyor. Birde ogretmen olcak..
arkadaşlar , bir şeyi satmaktan vaz geçersin , planın değişir bu gayet normal , ben satmaktan vaz geçtim dersin olur biter. ama pazarlık yapıp anlaşıyorsun sonra bekletiyorsun, daha sonra hiç bir şey söylemeden malüm siteden engelliyorsun veya cevap vermiyorsun bu saygısızlık.Ben serdal beyin elinde satılık teyp olduğunu da düşünmüyorum.. Yönetimden serdal beyin , üyeliğinin iptalini istiyorum. Forumda güven önemli ,bu arkadaş bence forumdaki yapıya zarar veriyor.