Haziranda İtalya Torino'ya fiat ile görüşmeye gidiyorum.
Arkadaşlar haziran ayında malumunuz Avrupa'ya vizeler kalkacak. Bende puntoyla ilk Avrupa turumu İtalya'da Torino ya yapmaya karar verdim.TR plakalı ve bir punto ile İtalya sokaklarında dolaşmak istiyorum. İlgi çeker galiba İtalya'da:). Tabi buraya gitmişken Fiat fabrikasına uğramak istiyorum. Fiat fabrikasında bulabildiğim en yetkili kişiye, Türkiye'de yaşadığımız sorunları anlatacağım ve yetkili servislerin kafalarına göre yaptıkları uygulamalardan bahsedeceğim. Türkiye'de Fiat'ın marka değerinin düşürdüklerini ve servislerin keyfi keder uygulama yaptıklarından anlatacağım. Tabi gitmişken de 30 km bakımı Torino da, bir yetkili servise yaptıracağım:) şimdiden hazırlıklara başladım:)
Cevap: haziranda İtalya Torino'ya fiat ile görüşmeye gidiyorum.
hocam gazan mübarek olsun :)
Hayırlı yolculuklar şimdiden. Güle güle gidip gelirsiniz inşallah. Bol bol foto bekliyoruz.
Cok iyi bir plan.iyi yolculuklarr
Ali Bey Hayırlı yolculuklar. Düşüncen için teşekkür ederim. Saygılar,
Usta sen olayı astın harbiden hayırlı yolculuklar
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. İnşallah nasip olur. bende merak ediyorum, neler olacak:) Torino da inşallah basın muhabirleri ile de karşılaşırım, Tofaş veya Türkiye Fiat hakkında röportaj da yapmak isterim gitmişken:)
Çekilin yoldan çılgın Türkler geliyor:)
Ali bey, keşke imkanımız olsada şu şehir buluşmaları gibi 100-200 adet cik Punto'larla peş peşe TORİNO'yu işgal etsek acaba nasıl olurdu :)
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey, keşke imkanımız olsada şu şehir buluşmaları gibi 100-200 adet cik Punto'larla peş peşe TORİNO'yu işgal etsek acaba nasıl olurdu :)
:) Süper olur yav.
Alıntı:
tek kelimeyle harika olurdu:)
Cevap: Haziranda İtalya Torino'ya fiat ile görüşmeye gidiyorum.
Bence güzel bir etkinlik olarak, imkanı olan arkadaşlara buradan ,
" Punto'nun anavatanı TORİNO 'ya"
diye çağrı da bulunulsun....Bence bu iş tutar .
Haydi hayırlısı bakalım....
Ali Bey, iyi yolculuklar şimdiden. Gitmişken bir ara forumda sizin de yorum yazdığınızı hatırladığım "lok lok" sesi de sorarsanız makbule geçer :) Gerçi İtalya yolları ve ülkemiz yolları arasındaki fark ortadayken oradaki sürücülerde ne "lok lok" ses vardır ne de başka sesler :)
Alıntı:
occupyist Nickli Üyeden Alıntı
Ali Bey, iyi yolculuklar şimdiden. Gitmişken bir ara forumda sizin de yorum yazdığınızı hatırladığım "lok lok" sesi de sorarsanız makbule geçer :) Gerçi İtalya yolları ve ülkemiz yolları arasındaki fark ortadayken oradaki sürücülerde ne "lok lok" ses vardır ne de başka sesler :)
Yasin bey, sorarım tabi ama şimdi oranın yollarında tahminim tık ses gelmez, standart söyledikleri şeyleri söylerler bu araç gayet normal derler:)))))) tabi kendilerini baya zorlayacağım o konuda emin olabilirsiniz:)bütün servis formlarını götüreceğim , bizim forumdan da bahsedeceğim girip bakmalarını isteyeceğim. Buradaki şikayetlerin veya sorunların çözümsüzlüğünü anlatacağım. İnşallah İngilizceleri yeter. Yada diyorum biraz İtalyancamı öğrensem:)
Alıntı:
Bence güzel bir etkinlik olarak, imkanı olan arkadaşlara buradan ,
" Punto'nun anavatanı TORİNO 'ya"
diye çağrı da bulunulsun....Bence bu iş tutar .
Haydi hayırlısı bakalım....
Zafer bey ciao, sono d'accordo:)
''haziran ayında malumunuz Avrupa'ya vizeler kalkacak'' İlahi Ali bey çok güldüm ya :) Artık haziranda vizeler kalkmazsa forumca piknik düzenleyip gideriz :)
Alıntı:
onrxx Nickli Üyeden Alıntı
''haziran ayında malumunuz Avrupa'ya vizeler kalkacak'' İlahi Ali bey çok güldüm ya :) Artık haziranda vizeler kalkmazsa forumca piknik düzenleyip gideriz :)
Onur bey, Vizeler kalkarsa gidicem kafayı koydum:) vizeler kalkmazsa bir pinik yapabiliriz çok güzel olur:)hatta bir basın acıklaması gibi bir şey yapsak sesimizi dururuz valla:)
Eşim de bana katıldı, hak veriyorum dedi, gidelim diyor, torino'ya:)
Ali Bey iyi yolculuklar. Eger fiat ilgilenmezse yazin buraya 1. Torino kusatmasina gelelim hemen:D
Halil bey, desteğiniz için çok teşekkür ederim, valla kalabalık gitsek dünya bizi konuşur ve süper olur:))) , Türkler Torino'yu geldi diye:) ben 2000 km yol gideceğim onlar ilgilenmeyecek:)))
Ali bey vizeler kalkmasa da umarım bir gün yolunuz düşer ve giderseniz.