Cevap: Aracımı Satacağım!!!
Aracınızın muadillerine malum siteden bakılırsa sizin yazdığınız fiyat normal gibi görünüyor. Gerçi yine "araç başında az da olsa pazarlık payı vardır" mantığı ile bakılınca da araca talip olan kişi "abi, şuradan o kadar yol geldim. Aracın zaten masrafı var." (Kastettiği sizin yazdığınız takozlar vs.) diyerek fiyatı 1.000-1.500 TL. daha aşağı çekmeye çalışacağı için bunu da düşünmelisiniz.
Alıntı:
occupyist Nickli Üyeden Alıntı
Aracınızın muadillerine malum siteden bakılırsa sizin yazdığınız fiyat normal gibi görünüyor. Gerçi yine "araç başında az da olsa pazarlık payı vardır" mantığı ile bakılınca da araca talip olan kişi "abi, şuradan o kadar yol geldim. Aracın zaten masrafı var." (Kastettiği sizin yazdığınız takozlar vs.) diyerek fiyatı 1.000-1.500 TL. daha aşağı çekmeye çalışacağı için bunu da düşünmelisiniz.
Açık söylemek gerekirse fiyatı çokta şişirme taraftarı değilim bu sebeple de ölücülere papuç bırakmam, sonuçta takoz değişimi 200-300 TL lik bir maliyet bunun için 1000-1500 TL düş diyen adama zaten arabamı satmam, ama genel itibari ile fiyatın normal olduğunu düşünebiliriz öyleyse.
Alıntı:
YaYa Nickli Üyeden Alıntı
Açık söylemek gerekirse fiyatı çokta şişirme taraftarı değilim bu sebeple de ölücülere papuç bırakmam, sonuçta takoz değişimi 200-300 TL lik bir maliyet bunun için 1000-1500 TL düş diyen adama zaten arabamı satmam, ama genel itibari ile fiyatın normal olduğunu düşünebiliriz öyleyse.
3 hafta kadar önce ben Fiat-Rese Otomotiv'de ön amortisör takozlarını değiştirdim. Şu kronik "lok lok" ses gelmesinin bir kaynağı olduğunu düşünerek. Maliyeti:
(Orijinal parça) 2 adet amortisör takozu: 180 TL.
İşçilik 80 TL.
En azından aklınızda bulunsun diye eklemek istedim. Evet, belirttiğiniz fiyat olarak normal diyebiliriz.
Belirtmeyi unuttum aracımda aynı zamanda arızalanan airbag makarasını değiştirirken almış olduğum hız sabitleyici de var ve aktif olarak çalışıyor.
25 yazilip en kotu 24 e gider 1 hafta icinde piyasada temiz araba az. Arac active mi?
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
25 yazilip en kotu 24 e gider 1 hafta icinde piyasada temiz araba az. Arac active mi?
Evet aktiv paket + olarak hız sabitleyici var.
bencede 25 civarı çekin ona göre pazarlıkla düşün
Arkadaşım, uzun zamandır araç bakıyorum ilan no varsa bakmak isterim. Satılmadıysa tabi.