Punto-Corsa hakkında sorum var
2012 punto 1.3mjet kullanıyorum. Orijinal yay var. Lastik çamurluk arasına 3 parmağım giriyor. 2 arkadasimda da 2008 ve 2012 benzinli corsa var. Orjinal yaylarla lastik-camurluk arasina 1 parmak giriyor. Benim arac daha agir olmasina ragmen ve puntolarla corsalarin ayni yayi kullanmasina ragmen neden bu kadar fark var?
Amacım araya 1 parmak girecek kadar basmak. Sinirimi bozan ise adamlar orjinal haliyle ve konforuyla bunu yaşarken benim bunu yapabilmek için hic yoktan 400-500 lira para harcamak zorunda kalmam.
Cevap: Punto-Corsa hakkında sorum var
Birden fazla sebep olabilir. Araçlar tasarlanırken yapılan mühendislik hesaplamalarına göre aracın dinamiği doğrultusundan belli bir yükseklikte olması gerekiyor. Puntolar için durum farklı corsa için farklı olabilir. Kullanılan lastik ve jant fark eder , Amortisörleri bitmiştir ve sadece yay üzerinde gidiyor olabilir ki benim başıma geldi 2 parmak falan giriyordu araya normalde bizim puntolar birazcık yuksektir. Bir baktık amortisörler patlamış söktük yenisini taktık araç yükseldi olması gereken seviyeye geldi. Bu basma olayında da unutmayın fren mesafenize kadar herşey değişecektir .
Cevap: Punto-Corsa hakkında sorum var
Bu aslanda çok da kötü bir durum değil.Punto sınıfındaki birçok heçbek araçtan iri olduğu için çamurluk araları da rakiplerine göre fazla.Mesela puntoya c sınıfında kullanılan standart lastik ölçüleri(205/55/16) sıkıntısız takılırken fiesta,polo ve corsa gibi araçlarda sorun yaşarsınız.Puntoya et değerleri iyi olduğu zaman 17 jantları rahatlıkla takarken puntoda kullanılan bu büyük ölçüleri saydığım araçlarda rahat bir şekilde takamazsınız.