Cevap: 2 Gündür GP canavar oldu
Ömer bey aracınız kaç model ve kaç km de.En son nereden mazot aldınız.Bizim bilmediğimiz birşeyler yaptı iseniz çipdi ipti lütfen paylaşalım.:)
Keşke bilsem nasıl olduğunu:)Kendiliğinden ortaya çıkan anlamsız serilik beni korkutuyor açıkcası.
Alıntı:
punto1414 Nickli Üyeden Alıntı
Keşke bilsem nasıl olduğunu:)Kendiliğinden ortaya çıkan anlamsız serilik beni korkutuyor açıkcası.
Korkmayın Ömer Bey :) Yeter ki öyle olsun :)
Mutlaka birşey değişmiştir yani bunu etkliyebilecek faktörleri düşünmek lazım. Hava sıcaklığı oksijen değeri vb araçta biryer kurum bağlamıştır biraz devirli sürdüğünüzde o kurum atmış olabilir tamamen farazi ve hayali konuşuyorum. Olamaz mı olabilir tabikide bu saydıklarım
aynen bende sizin gibi düşünüyorum.İlk aklıma gelen frenler..Daha sonra kurum olayı.Aracı 5 ay önce bayandan almıştım.Burada bayan dan kastım genel olarak araba sürüş şekillerini biliyoruz:)aldığımdan beri bir yere giderken yolda müsaitse 5 dk yüksek devirde kullanıyorum ki mazotu tam yaksın pisliği falan atsın diye.Hatta sürekli kısa mesafe kullandığım için ayda 1 otobana çıkıp veriyom odunu:)
Ömer bey şimdi anlaşıldı.Araç bayandan ve devirsiz kullanımdan kaynaklı tüm sensorler kurum bağlamış.Tabi sizde odunu iyi verince araç kendine gelmiş.Bende otobana 7-8 aydır çıkamıyorum.Bir çıksam verecem çoşkuyu....
Oduna biraz köz eklemek lazım :D Würthün enjektör temizleyici bir katkısı var dizeller için biraz pahalıdır 50 lira civarında. Depoyu fullemeden önce onu doldurun ve o depoyu devirli kullanın sonraki depo bir daha konuşalım :D
siz gaza gelmiş olmayasınız ?
Alıntı:
teo53 Nickli Üyeden Alıntı
Oduna biraz köz eklemek lazım :D Würthün enjektör temizleyici bir katkısı var dizeller için biraz pahalıdır 50 lira civarında. Depoyu fullemeden önce onu doldurun ve o depoyu devirli kullanın sonraki depo bir daha konuşalım :D
Aynen würt ün dizel performans iyileştiricisini aldım..Daha kullanmak nasip olmadı.Uzun yola çıkarken atmayı düşünüyorum.
Alıntı:
ethemyigit Nickli Üyeden Alıntı
siz gaza gelmiş olmayasınız ?
:)yok yok onuda çok düşündüm de benle alakası yok:)