Arkadaslar merhaba, aracim 113 binde.ilk sahibiyim.110 bin bakiminida yaptirdim.ilk gunden beri yetkili servis bakimli.33 bin istedim.32.500 e anlastik gibi.acaba ucuzmu gidiyor. Ne dersiniz
Printable View
Arkadaslar merhaba, aracim 113 binde.ilk sahibiyim.110 bin bakiminida yaptirdim.ilk gunden beri yetkili servis bakimli.33 bin istedim.32.500 e anlastik gibi.acaba ucuzmu gidiyor. Ne dersiniz
Evo mu biraz ucuz geldi bana
dogangoktug@msn.com
bence fiyat iyi..2011 58 binde boya değişen olmayan 1.4 90 lık 6 ileri dizel i20 yi bir arkadaşım 33 e aldı.
hocam yeni bir kullanıcı onun için bir haftadır beraber geziyoruz ve çoğu zaman ben de kullanıyorum gerçekten çok seri ve yakıtı düşük araç. yalıtım bence o segment için gayet başarılı. tip bakımından kesinlikle evo ama motorun 90 lık 6 ileri olması ve şehir içi yakıtın 4.7 ort. olması gerçekten çok iyi. yokuşlarda yüksek viteste kaldığında yada düşük devirde kaldığında hacim 1.4 olduğu için toparlaması çok güzel. ama özellikle motorun seriliği ve yakıt düşüklüğü beni etkiledi.
hocam hiç düşünme bence çok iyi rakama veriyorsun.
ben 1.3 mjet evo dynamic cam tavan hariç full modeli 125binde aracı 32bine aldım. 2 parça boyadan başka hata yok.
Bence de iyi fiyat, zaten malum siteye verilen ilanda geri dönüşlere göre sizde az çok rakamın cazip olup olmadığınız anlarsınız. Ama insanın araç satarken hep bir acabası oluyor bu anlamda.