90 lık gp ların 4. viteste 60-100 ve 90-120 hızlanmalarını biliyor musunuz ?ayrıca kullanan arkadaşların pratikteki tecrüberi nasıl.teşekkürler.(henüz aracımı teslim almadığım için bilgilerinize başvuruyorum)selamlar
Printable View
90 lık gp ların 4. viteste 60-100 ve 90-120 hızlanmalarını biliyor musunuz ?ayrıca kullanan arkadaşların pratikteki tecrüberi nasıl.teşekkürler.(henüz aracımı teslim almadığım için bilgilerinize başvuruyorum)selamlar
aramıza hos geldin oncelikle araban hayırlı olsun gercekten super bir secim punto:);)ama ben de benzinli oldugu icin hızlanmaları bilmiyorum ama duyduguma gore gercekten cok teknolojik ve seri bir motormus simdiden keyifli surusler;)
otomobil dergilerinin sitelerinden ulaşabilirsin sanırım bu bilgiye ben şahsen hiç ölçmedim,ama gayette seri yani,özellikle rampada katladıklarımı arka arkaya koysam burdan eskişehire yol olur :)ama biraz beklemelisin bunun için ilk 4000 5000 km filan tam verimli olmuyor motorlar..özellikle 2500-4000 devir arası çok iyi hızlanıyor araç..
Teşekkürler.Aracımı teslim alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..