Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Punto anahtar üzerindeki logo Hk.
Arkadaşlar internetten baktım pek bulamadım, bu anahtarlarımızın üstünde ki logo değişiyor mu? Değiştirebiliyorsak nerede satılıyor acaba?
Cevap: Punto anahtar üzerindeki logo Hk.
Alıntı:
celenlee Nickli Üyeden Alıntı
Alıyım o zaman, baya kötü duruyor mevcutu :)
anahtarcılar da var aynı logolardan hurdaları saklıyorlar heralde ben almıştım, sticker değil orjinallerden
Ben eski palionun anahtarlığını renkli yazıcıdan yüksek dpi logo yazdırmıştım. ince çift taraflı bantla yapıştırıp üstünüde şeffaf bantla kapatmıştım güzel olmuştu.
Aynı problem bende de var.
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
anahtarcılar da var aynı logolardan hurdaları saklıyorlar heralde ben almıştım, sticker değil orjinallerden
Aslında orjinal olması çok daha iyi olur. İstanbul'da hangi anahtarcıdan aldınız belki hala vardır :)
Alıntı:
AykutCelebi Nickli Üyeden Alıntı
Aslında orjinal olması çok daha iyi olur. İstanbul'da hangi anahtarcıdan aldınız belki hala vardır :)
ümraniye çakmak taki oto sanayide bir anahtarcıdan aldım adını falan bilmiyorum ama büyük biryerdi yakınsanız. ücret almamışlardı benden pil değiştirmiştim oda 2lira falan
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
ümraniye çakmak taki oto sanayide bir anahtarcıdan aldım adını falan bilmiyorum ama büyük biryerdi yakınsanız. ücret almamışlardı benden pil değiştirmiştim oda 2lira falan
Kağıthane tarafındayım bende.. Yolum pek düşmüyor asya'ya, olmadı bizim buralardan bakarım yada aliexpress'den hallederim.
eski tip anahtarın dış gövdesi lazım banada orjinali nasıl bulunur 2008 model için
Alıntı:
SinanTR Nickli Üyeden Alıntı
eski tip anahtarın dış gövdesi lazım banada orjinali nasıl bulunur 2008 model için
fiat florino linea sustalı kumanda kabı 3 butonlu
İlan No: 253859204
Fiat florino linea sustalı kumanda kabı 3 butonlu - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 253859204
Sent my iPhone using
Şiparişim elime bugün ulaştı. Tam 10 gün sürdü. Bence hızlı bir gönderim oldu :)
Kalitesine gelirsek aslında gayet iyi. Tabi orjinali kadar kabarık değil üstü. Fakat idare eder..
https://uploads.-cdn.com/20160202/2a...d751926829.jpg
Sent my iPhone using
Hayırlı olsun. 10 gun süper bir zaman hayret
GT-N7100 cihazımdan gönderildi