Cevap: Satılık Multiair Punto
Alıntı:
engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı
guncel dıyelım
Aciliyeti yoksa bu fiyata böyle bir aracı vermeyin. Kazası, değişeni olanı veriyorlar bu fiyata.
"Plaka acıktır ıstedıgınız yere sorgulatabılır ekspertız yaptırabılırsınız" diye bir ibare düşmüşsünüz ilana ama plakalar kapalı hatırlatayım dedim. İyi alışverişler dilerim.
Hayırlı satışlar olsun. Erken satılır ve satılması dileğiyle
1 hafta önce 102380 kmde ilk sahibinden ekspertize soktum tek bir boya yok. 1.3 Multijet 75 HP Punto Evo Dynamic masrafsız 33,600 e aldım. Bana fiyat bu yüzden biraz yüksek geldi.
Hayırlı Satışlar.
Alıntı:
mehmetheleloy Nickli Üyeden Alıntı
Aciliyeti yoksa bu fiyata böyle bir aracı vermeyin. Kazası, değişeni olanı veriyorlar bu fiyata.
vazgectım hocam zaten dusundugum arac satıldı yıne benzer arac olursa hayırlısı dıyelım
Alıntı:
Kadir00906 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı satışlar.
tşkler..
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
"Plaka acıktır ıstedıgınız yere sorgulatabılır ekspertız yaptırabılırsınız" diye bir ibare düşmüşsünüz ilana ama plakalar kapalı hatırlatayım dedim. İyi alışverişler dilerim.
farkettım sagolun
Alıntı:
gorillaz Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı satışlar olsun. Erken satılır ve satılması dileğiyle
tşkler
Alıntı:
stonebridge Nickli Üyeden Alıntı
1 hafta önce 102380 kmde ilk sahibinden ekspertize soktum tek bir boya yok. 1.3 Multijet 75 HP Punto Evo Dynamic masrafsız 33,600 e aldım. Bana fiyat bu yüzden biraz yüksek geldi.
Hayırlı Satışlar.
tercıh meselesı bana gorede sızın arac pahalı olmus gıbı km den oturu. hayırlı ugurlu olsun
arkadaslar arac forumdan bırısı olursa satılık yoksa kullanıyorum ılanı sımdılık cektım dusunduum arac satıldıgından oturu