Arkadaşlar,
Bu hafta iki tane Energizel Çakmaktan usb şarj aldım , ama ikiside aracın, ,iki çakmak soketinde de çalışmıyor.
Çalmak çalışırken , şarjlar neden çalışmıyor olabilir.
Printable View
Arkadaşlar,
Bu hafta iki tane Energizel Çakmaktan usb şarj aldım , ama ikiside aracın, ,iki çakmak soketinde de çalışmıyor.
Çalmak çalışırken , şarjlar neden çalışmıyor olabilir.
araç çalışmadan çakmaklık çalışmaz, araç çalışırken tak çalışmazsa, çakmaklığa takılı haldeyken sağa sola cevir çalışır. Bazı ürünler tam temas etmiyor Fiatlarda.
Yok hepsini denedim,
o zaman aldığın ürünler arızalı. başka bir şey tak dene bakalım çakmaklıkta o çalışacak mı?
Elinde dibine kadar bastığında çalışıyor mu diye bir deneyin. Ben de ilk aldigimda çakmak yukarı itiyordu oturmuş gibi duruyor ama temas etmiyordu. Çakmak yuvasındaki tırnakları içe doğru kanıttırdım şimdi tam oturup çalışıyor.
Discovery cihazımdan gönderildi
Tesekkur deniycem
Bende de bir adet çakmak şarj aleti var. Çok düzensiz çalışıyor. Sanırım çakmaklıkla tam temas kuramıyor şarj aleti. Sağa sola hareket ettirip biraz bastırdıktan sonra sabitlediğimde çalışıyor. Ama yol koşullarından kaynaklanan titreşim bazen yine temassızlığa sebep olabiliyor.
bende eskıden bı araç şarjı vardı bazı telefonları şarj ediyor bazılarını etmıyordu verdiği akım vs cok dusuk gelıyor uymuyor olabılır
sonrasında sırkecıden makaralı 5TL ye araç şarjı aldım maşallah canavar gibi tüm cihazlarda sorunsuz hemde yer kaplamıyor
sızın şarj cihazı problemli olabilir :)