Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Satılık 16" fun jant+lastik kışlık 195/55/16 orjinal
Arkadaşlar merhaba, şuan aracımda takılı olan 16" 4*100 fun jant+kışlık lastiklerimi satışa çıkardım, lastiklerimin markası kumho dur. %80 iyi durumdadır.Ankara içi almak isteyen arkadaşlar gelip g
örebilirler.Şehirdışına kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim.Ankara Kargo ile anlaşmam vardır.Karşı taraf isterse farklı bir kargo ile de gönderebilirim. Jantlarımın fotoğrafı aşağıdadır. Sadece jant yada sadece lastik satmayacağım.Şimdiden teşekkürler.
Fiyat: 1100tl
Cevap: Satılık 16" fun jant+lastik kışlık 195/55/16 orjinal
Puntoya en çok yakıştırdığım jant. Kendim de kullanıyorum. Orjinal jant artı lastik için fiyat guzel. Hayirli satislar.
Bu arada marspiyeller orjinal mi sonradan takilma mi?
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Teşekkürler Ümit Bey, aracım fun paket olduğu için fabrika çıkışı bu şekilde.
Hayırlı satışlar uzun zamandır aradığım bir janttı ama keşke jantı ayrı satabilseydiniz kışlık lastik malum izmirde pek işimize yaramıyor :-(
Alıntı:
izmirlee Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı satışlar uzun zamandır aradığım bir janttı ama keşke jantı ayrı satabilseydiniz kışlık lastik malum izmirde pek işimize yaramıyor :-(
:) nasip diyelim, maalesef ki lastiklerin elimde kalması bir işime yaramıyor. 17" kışlık setup a geçeceğim için ikisini bir satmak durumundayım.Teşekkürler.
Teşekkürler Feyzullah kardeş.
arabayı sattık ..bu cant çıktı..almak isterdim..üzüldüm
Alıntı:
barslan112 Nickli Üyeden Alıntı
arabayı sattık ..bu cant çıktı..almak isterdim..üzüldüm
Nasip değilmiş demek ki, hayırlısı olsun.
Hocam işine karışmak gibi olmasın ama tavsiyem lastikleri ayrı jantlari ayri satmayi dene. Jantlar kısa sürede gider. Lastikler de kış sezonu olduğu için alan çıkabilir yoksa biraz daha havalar iyilesince elinde kalır. Bu sefer bidahaki kışı beklemek zorunda kalırsın ve 1 sene raf ömrü geçmiş olur. Hem ayrı ayrı satarsan toplamda biraz daha karlı olabilir.
Alıntı:
fencolic Nickli Üyeden Alıntı
Hocam işine karışmak gibi olmasın ama tavsiyem lastikleri ayrı jantlari ayri satmayi dene. Jantlar kısa sürede gider. Lastikler de kış sezonu olduğu için alan çıkabilir yoksa biraz daha havalar iyilesince elinde kalır. Bu sefer bidahaki kışı beklemek zorunda kalırsın ve 1 sene raf ömrü geçmiş olur. Hem ayrı ayrı satarsan toplamda biraz daha karlı olabilir.
Fikir için teşekkürler Ümit Bey, yalnız şöyle bir durum var, bunları sattığım vakit direk taktıracağım bir takım var 17" lik,yani bunun bedeliyle başka bir jant+lastik alacağım,yani ayrı ayrı satmak için vakit yok.Şuan zaten kullanıyorum, satılmazsa da sorun yok,ben sadece böyle güzel bir imkan varken değerlendirmek istiyorum.Yoksa satma taraftarı değilim.Yine de teşekkürler.
Alıntı:
HaYachTs Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı satışlar Kadir:)
Teşekkürler abi :)
Jantlar Alaşımlı mı?fiyat son mu. istanbuldan gelip alacağım..
Alıntı:
Seyrr Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar Alaşımlı mı?fiyat son mu. istanbuldan gelip alacağım..
Ö.m gönderilmiştir.