Fiat Vites Robotu Arızası.
https://forum.grandepuntotr.com/imag..._amblem_v1.png 2010 model 43000 km'de Punto Evo sahibiyim. Aniden vites problemi yaşadım. Araç hareket halindeyken vitesi boşa atıyor tekrar vitese geçmiyordu. Çekiciyle servise götürdüm robot arızalı değişmesi gerekir dediler. Talep edilen ücret 5000 TL gibi uçuk bir miktar. Bu arada ellerinde yedek parça olmadığını en az iki hafta beklemem gerektiğini söylediler. Mağdur oldum. Fiat'tan şikayetçiyim.
Kaynak: sikayetvar.com | Şikayetin devamı...
Cevap: Fiat Vites Robotu Arızası.
Merhaba, bende 2011 punto evo dualogic şanzuman var ve onda da aynı sorun oluştu sürekli başıma geliyordu, hatta akan trafikte kaza sebebi, oldukça ciddi bir problem. birden boşa atıp asla gaz almıyordu vites değişmiyordu kendi kendine yavaşlıyordu bi kaç defa kontak açıp kapayıp bayaaa bekledikten sonra ancak düzeliyordu.. eğer problem aynı şekildeyse akünüzü arabayı aldığınızdan beri değişmediyseniz o da böyle bir sorun yapabiliyor sanırım, ben değişeli yaklaşık 3 ay oldu ve çok şükür artık hiç öyle bir sorunum kalmadı.
Merhaba
Ayni sorunlari bende yasadim . Once akuyu degistirdim fayda etmedi. Sonra sislideki yetkili serviste robot söküldü rektefiye gibi bir islem yapildi 1-2 ay sonra yine yapmaya basladi. En son 2-3 ay once baski balata degistirdim cok sukur bidaha yapmadi
GT-I8190 cihazımdan gönderildi
merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun vallahi şimdiye kadar ben bir robot değiştirmedim ve hep tamir ettim ve şimdiye kadar geriye gelen olmadı