-
Pazarlıksız...2011 Evo Dinamik Full Blue me Kış Lastiği Hediyem
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 247319706
PAZARLIKSIZ...
SIFIR AYARINDA 4 ADET KIŞ LASTİĞİ ÜCRETSİZ OLARAK HEDİYEMDİR.
ARACIM ORJİNALDİR. DEĞİŞEN YOKTUR.
ARACIM 84 BİN KM DE VE YETKİLİ SERVİS BAKIMLIDIR.
İSTEDİĞİNİZ YETKİLİ SERVİSE EKSPERTİZ YAPTIRABİLİRSİNİZ.
BALATALARI YENİ DEĞİŞTİRDİM
2 TANE ÖN DİSKLER YENİ DEĞİŞTİM.
SAĞ VE SOL TAKOZLARI DEĞİŞTİRDİM.
YETKİLİ SERVİSTE 2 AY ÖNCE BAKIMINI YAPTIRDIM
ALINCA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BİNEBİLECEKSİNİZ
EKSTRALAR
DİNAMİKLERDE OLMAYAN BLUE ME VARDIR
ORJİNALİNDE YER ALAN BAĞAJDA BASS VARDIR
4 LASTİK 1 KIŞ KULLANILMIŞ YENİ SAYILIR HEDİYEMDİR
DOSTA GİDECEK, TERTEMİZ ARAÇ.
ARABA ALMAK ZORDUR BENDE TEMİZİNİ BULMAK İÇİN 3 AY ARAŞTIRMIŞTIM
ALANA HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
-
Cevap: PAZARLIKSIZ...2011 EVO DİNAMİK FULL,BLUE MEE, KIŞ LASTİK HEDİYEM
Hayirli satislar. Ilandaki son fotograf sizin araca ait degil. Dikkatli alicinin aklini karistirabilir.
Saygilarimla.
SM-N910C cihazımdan gönderildi
-
Alıntı:
evren iskent Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli satislar. Ilandaki son fotograf sizin araca ait degil. Dikkatli alicinin aklini karistirabilir.
Saygilarimla.
Onu nerden anladiniz ben farki goremedim de
-
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Onu nerden anladiniz ben farki goremedim de
Son fotograftaki aracta hiz sabitleyici ve kararan ayna yok.
Saygilarimla.
-
Alıntı:
evren iskent Nickli Üyeden Alıntı
Son fotograftaki aracta hiz sabitleyici ve kararan ayna yok.
Saygilarimla.
Haklisiniz benim aracta ikiside olmayinca dikkatimi cekmedi hic plakada kapatilmis zaten
-
Evet benimde dikkatimi çekti.Araç benim aracın aynısı ancak son resim farklı.Hız sabitleyici kolu yok ayrıca dikiz aynası da otomatik kararan aynadan değil.
-
Ilan sahibi bakar elbet....
-
Evet aceleye geldi o resim bana ait değil. Diğer resimler benim aracıma ait. hız sabitleyici ve kararan ayna var.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
-
ayrıca son fotoda blue&me tuşları da yok :)
ayrıca plaka niye, ne amaçla gizlenir bu yaşıma kadar hala anlayabilmiş değilim. ayrıca son fotoğraf nasıl olurda yanlışlıkla eklenir. plakada kapalı olunca bu ilan insanı işkillendiriyor.
-
plaka gizlenme sebebi kötü niyetli kişiler tarafından kullanmaması içindir.
araca gerçekten talip olan var ise telefonum orada yazıyor zahmet edip arar ve benden plaka ve şasi numarasını ister.
Son foto olayına gelince aracı satmaya anlık karar verdim ve akşam karar verdim. akşam karanlıkta resim çekemeyeceği me göre siz ne yaparsınız elinizde mevcut resim var ise onu kullanırsınız. resimlerin hepsi kendi aracıma aittir sadece son resim bana ait değildi şimdi altta biraz önce çektiğim resimde herşey mevcut.
https://i.hizliresim.com/1DN57A.jpg
https://i.hizliresim.com/LgQrGj.jpg
https://i.hizliresim.com/7XAzQ5.jpg
https://i.hizliresim.com/9qGybk.jpg
-
Aracıma her türlü kefilim. İstediğiniz yetkili servise, istediğiniz tamirciye götürebilirsiniz. Aracımın hiç bir sıkıntısı hiç bir problemi yoktur. Bakımlar düzenli yetkili serviste yaptırmışım, son bakımını da 2 ay önce yine yetkili serviste yaptırdım, bir sürü parçasını yenilettirdim. Balatalar değişti, diskler değişti, sağ sol takoz değişti, en pahalı şeyler bunlar. Birde hem piyasa fiyatından hemde kasko değerinden bile fiyatını düşük yazmışım Daha ne olsun sıkıntısız uzun müddet kafanız rahat binebileceksiniz. Zaten dosta gider demişim. Bu cümle her şeyi anlatmıyor mu? Tek bir resimden karalayıcı ve leke düşürücü yorum yapılmış. Ben yukarıda da sebebini açıkladım neden öyle yaptığımı. Ciddi düşünen beni arar, gelip bakar, ona görede kararını verir.
-
2 hafta önce 2011 evo dynamic benzinli 50binde aracımı 28e aldım tüm bakımları yapılmış sadece sağ kapı değişmiş serviste 28bine aldım benmi çok iyiye aldım yoksa piyasasımı bu çnkü alırken dedim acaba bişeyimi var yok çıkmadı yani??
-
Alıntı:
isot21 Nickli Üyeden Alıntı
2 hafta önce 2011 evo dynamic benzinli 50binde aracımı 28e aldım tüm bakımları yapılmış sadece sağ kapı değişmiş serviste 28bine aldım benmi çok iyiye aldım yoksa piyasasımı bu çnkü alırken dedim acaba bişeyimi var yok çıkmadı yani??
benzinli farkı böyle oluyor bende alırken 2012 benzinli ile aynı paraydı neredeyse 2008dizeller
-
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
benzinli farkı böyle oluyor bende alırken 2012 benzinli ile aynı paraydı neredeyse 2008dizeller
Hadi ya o kadar farkediomu benim yarı otomatik bide
-
Cevap: Pazarlıksız...2011 Evo Dinamik Full Blue me Kış Lastiği Hediyem
Merhaba,
Aracınıza tamamiyle kefil olmanız çok önemli tabiki. Fakat plakası gizlenmiş, resimlerinde tutarsızlık olan bir ilanı, kusura bakmayın ama ben ciddiye almam. Eminimki benim gibi düşünen birçok arkadaşımda vardır.
Amacım ilanınızı veya arabanızı karalamak değildir, aksine size yardımcı olabilmek için yazıyorum. Dediğiniz gibi ciddi alıcılar mutlaka arayacaktır, soracaktır ama şahsi fikrim önce ilanın güven vermesi gerekmektedir.
Hayırlı satışlar olsun inşallah.
-
bencede plaka gizlemenin hiçbir mantığı yok. o plakayı kötü niyetle kullanacak olan kişi sizi arayıp plakayı alıp yine kullanabilir.
-
1 ay once aldim arabami. Onlarca ilana baktim, plakasi gizlenenlerden aldigim plaka numaralarinin hepsinde 5.000 ustu hasar vardi.
Sizde de boyle demiyorum tabiki.
Konusu acilmisken yazmak istedim.
Plaka gizleniyorsa benim aklima 2 sey gelir, ya resimler farkli arabadan ya da hasar kaydi yuksek.
Art niyetli kisilerin eline gecmesi bence makul bir sebep degil, art niyetli kisi, trafige cikarak da plaka toplayabilir kaldiki alsa ne yapabilir ?
O halde, araba kullanmadigimizda park halindeyken plakayi alip yanimizda goturmemiz gerekir :)
Cozemedim, konu epey dagildi.
Hayirli satislar.
LG G3-
-
Hayırlı satışlar,güzel araç..
Aracınızda diğer dinamiklerde olmayan güvenlik paketi ve assist kit te mevcut.ilanda belirtirseniz,alıcısı artar bence
Sent my iPad using
-
Alıntı:
bysenyor Nickli Üyeden Alıntı
Aracıma her türlü kefilim. İstediğiniz yetkili servise, istediğiniz tamirciye götürebilirsiniz. Aracımın hiç bir sıkıntısı hiç bir problemi yoktur. Bakımlar düzenli yetkili serviste yaptırmışım, son bakımını da 2 ay önce yine yetkili serviste yaptırdım, bir sürü parçasını yenilettirdim. Balatalar değişti, diskler değişti, sağ sol takoz değişti, en pahalı şeyler bunlar. Birde hem piyasa fiyatından hemde kasko değerinden bile fiyatını düşük yazmışım Daha ne olsun sıkıntısız uzun müddet kafanız rahat binebileceksiniz. Zaten dosta gider demişim. Bu cümle her şeyi anlatmıyor mu? Tek bir resimden karalayıcı ve leke düşürücü yorum yapılmış. Ben yukarıda da sebebini açıkladım neden öyle yaptığımı. Ciddi düşünen beni arar, gelip bakar, ona görede kararını verir.
Hayırlı satışlar, araciniz cok güzel maaşallahı var. Ayni aractan bende de var bir tek blue me ve yagmur sensörü yok, cc ve kararan ayna var kendim eklettim sonradan. Km de yakin sayilir. 80 bin bakima girerim birkac ay sonra.
Sormak istediğim siz bakimlari hangi serviste ve kaça yaptirdiniz?
-
Taşdelen ARY Otomotiv de bakımını yaptırdım. 325 TL