Ce: T-jet dynamic alınır mı
Tjet 1.4 120hp güzel araba, iki kapılılar ikinci elde sıkıntı ama dört kapı rahat gider diye tahmin ediyorum...... performans olarak 77hplik ile arasında 40-50hp fark var bu da sizi memnun eder diye tahmin ediyorum....... Tüketim tamamen size bağlı ama sakin bile kullansan 77'den çok yakacağı bir gerçek.......
Multiair kullanicilari bile kendi motorlarini Tjete yakin olarak overken bizim Fire araçlardan sonra Tjet size ucak gelir. Ama tüketim olarak tabiki 16krs yakmaz ama çok da yaktigini duymadim. Forumda kullanan arkadaslar elbette yardımcı olacaktır.
Tjeti Fire' i kullandginiz gibi kullanirsaniz; daha az bile yakabilir.
Ama muhtemelen oyle yapamayacaksiniz :) ve daha cok yakacak ;)
Bir kackere daha yazmistim, eger 2. bir arac alacak drumda olsam ise gdip gelmek icin, buyuk ihtimal 3kapi lpgli tjet olacak..
**Eski aracim 1.4fire dynamic, 3yil kullandim.
Aile genisledigi icin araci buyuttuk ;)
T-jet'in performansı göz önüne alındığında yakıt konusunda biraz taviz verilebilir. Ben aracımı yeni alacak olsam t-jet yada multiair'i çok ciddi anlamda seçeneklerimin arasına eklerdim. Fiyat-performans ilişkisi bakımından oldukça doğru bir karar olur t-jet almak.
tjet almak istiyorum fakat izmir civarı düzgün bir araç yok gibi. bu gün 29.000 km.de 2008 1,4 active gördüm nasipse bakmaya gidecegim. aracta boya bile yokmuş. bakalım bi nasıl olacak.
Malum sitede 234954040 nolu bir ilan var. Araç forumdandi. Gene forum ellerinde sayilir. Bi bakın isterseniz.
Saygılar...
Alıntı:
SinanTR Nickli Üyeden Alıntı
çok paraymış be
Ekstraları var maşallah, araç da dolu deri koltuk sunroof vs.
Ama parası da iyi :)
26-28 lik ilanlarda bu kadar dolu ve temiz olmaz herhalde.
Km düşük olsun araç bakımlı olsun beni 26lıklar da keser ama :)
tjet derken dün malum sitede 29.000 km de 2008 active vardı hiç boyasız onu aldım artık. temizliğine hayran kaldım sıfır kokusu hala duruyor araçta. bilmiyorum ama araç uzun yol bile görmemiş sanki. hep şehir içi binilmiş