Ce: Bu Hortumun Adını Bilen?
Aradığın parçayı herhangi bir benzeyen hortumla değiştirebilirsin. Benim o boru delinip ne kadar su varsa boşaltmıştı. Ustam benzer bi uzunlukta aynı kalınlıkta bi boru ile değiştirmişti. Ama önemli bir parça. Su kaçağı varsa , ki benimkinde varmış fazla yüklenince patlatmış. Zaman kaybetmeden değiştirmeni tavsiye ederim.
Sanayide genelde ona termostat devir daim borusu, termostat hortumu, termostat su borusu vs diyorlar.........
Alıntı:
GoodGun Nickli Üyeden Alıntı
Aradığın parçayı herhangi bir benzeyen hortumla değiştirebilirsin. Benim o boru delinip ne kadar su varsa boşaltmıştı. Ustam benzer bi uzunlukta aynı kalınlıkta bi boru ile değiştirmişti. Ama önemli bir parça. Su kaçağı varsa , ki benimkinde varmış fazla yüklenince patlatmış. Zaman kaybetmeden değiştirmeni tavsiye ederim.
Yeri kolay olsa alıp ben değiştireceğim de, yeri ters borunun. Teşekkürler bilgi için.
Alıntı:
Castell Nickli Üyeden Alıntı
Sanayide genelde ona termostat devir daim borusu, termostat hortumu, termostat su borusu vs diyorlar.........
Sağolun hocam. Hepsini söyleyeceğim bakalım anlayacaklar mı :)
aynen o hortum. yeri ters biraz. sökmeside aynı şekilde.
Yeri ters ona tamam da sökmesi neden zor onu da açıklarmısın hocam?
10TL lik bir parçaymış, 73501357 kodunndan bulunuyor, muhtemel birçok parçacıda rahatlıkla bulunur.
Sanayide aynı çapta, aynı tip hortum da bulunabilir, istenilen uzunlukta kesilip takılır.
https://www.google.com.tr/webhp?sour...ompasi-hortumu
Evet parça okadar pahalı birşey değil ama yeri zor. Onu geçtim. Arkadaşımız değiştirmekte mesele gibi bir yorum yapmış. Neden tak - çıkarı zor onu anlayamadım. Onu bir açıklarsa bugün sökmeye başlayacağım :)