Cümleten merhaba, biraz tavsiyenize ihtiyacım var.
Herkese merhaba.
Nasip kısmet olursa bugün bende bir punto alacağım. Satıcı biraz uzaktan tanıdık. Aracı temiz görünende çok bir şey yok . 2009 1.3mjet. Sizden ricam mutlaka forumda aynı araca binen arkadaşlar vardır. Almadan önce bi danışmak istedim. Bu modellerde herhangi bir kronik rahatsızlık varmı ? Sizce 27bin lira civarı için uygun bir model mi ? Son olarak 140 bin 1.3mjet motorlarında sorun yaratma % sini arttırır mı ? Yardım ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Allah herkesin tabanını düz bastırsın.:bye10000:
Ce: Cümleten merhaba, biraz tavsiyenize ihtiyacım var.
Selam;
143.000 de 13 Mjet 75 Bg araca sahibim. İlk kez 1000 km önce baskı balata değiştirdim. Motorun nasıl kullanıldığını bilemeyiz ama bizim araçlarda en son düşüneceği şey olsun derim. Motor dışında başka aksamlarda daha çok arıza çıkıyor. :)
Genel itibari ile aracımdan memnunum. Bayramda 75 TL İle Kuşadasına gittim. Dönüşte de 110-120 gelmeme rağmen 5.1 LT yakıt tüketimi vardı.
Doğru kullanılırsa eğer 140.000 sorun çıkarmaz.
Bakımları zamanında yapılmışsa hiçbir sıkıntı çıkmaz.
2009 model 27bin bence iyi bir fiyat. 2007 ye 29 isteyen görmüştüm.
Yolcu tarafı airbag kısmına bakın şişme, çizik, çatlak var mı?
Direksiyon city mode unu test edin (direksiyonun aşırı yumuşaması için olan bir donanım)
Alt takımları malesef biraz zayıftır. Z-rot çabuk ömrünü bitirir.
Teyp tuşlarına bakın silinme var mı?
Stepnesi var mı bakın :)
Arka stoplarda buharlaşma var mı?
Aklıma gelenler bunlar :)
Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Kazsız belasız kullanın aracınızı.
benim aracım 2008 76 bin km.
hep yetkili serviste bakımlarını yaptırdım. yakıtını hep opetten aldım ve aracı zorlamadım. inerken binerken hep dikkat ettim. bu şekilde bir kullanıma bir kere bile yolda kalmadı, arıza lambası yakıp servislik olmadı. sadece bakım ve ufak kazalarda tampon onarımı için servise gittim o. beğendiğiniz arabaya da böyle bakmışsa sorun yaşamazsınız.
bende satıyorum aracı düşünürseniz bir bakın. forumda satılık kısmında var araç. malum sitede 222798054 (fiyatı yeni güncelledim hemen gözükmeyebilir)
aklınıza gelen soru olursa cevaplarım.
Alıntı:
KG777 Nickli Üyeden Alıntı
Bakımları zamanında yapılmışsa hiçbir sıkıntı çıkmaz.
2009 model 27bin bence iyi bir fiyat. 2007 ye 29 isteyen görmüştüm.
Yolcu tarafı airbag kısmına bakın şişme, çizik, çatlak var mı?
Direksiyon city mode unu test edin (direksiyonun aşırı yumuşaması için olan bir donanım)
Alt takımları malesef biraz zayıftır. Z-rot çabuk ömrünü bitirir.
Teyp tuşlarına bakın silinme var mı?
Stepnesi var mı bakın :)
Arka stoplarda buharlaşma var mı?
Aklıma gelenler bunlar :)
Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Kazsız belasız kullanın aracınızı.
Teşekkür ederim. Bu arada city mode active paketlerinde de mevcut mu ?
Alıntı:
srkn15 Nickli Üyeden Alıntı
benim aracım 2008 76 bin km.
hep yetkili serviste bakımlarını yaptırdım. yakıtını hep opetten aldım ve aracı zorlamadım. inerken binerken hep dikkat ettim. bu şekilde bir kullanıma bir kere bile yolda kalmadı, arıza lambası yakıp servislik olmadı. sadece bakım ve ufak kazalarda tampon onarımı için servise gittim o. beğendiğiniz arabaya da böyle bakmışsa sorun yaşamazsınız.
bende satıyorum aracı düşünürseniz bir bakın. forumda satılık kısmında var araç. malum sitede 222798054 (fiyatı yeni güncelledim hemen gözükmeyebilir)
aklınıza gelen soru olursa cevaplarım.
Henüz ilan onaylanmadı sanırım. 1 saat sonra aracla expertize giricez bakalım kısmet ordan dönersek sizinkine bakarız :)
Alıntı:
yavuzemir16cuc Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim. Bu arada city mode active paketlerinde de mevcut mu ?
City mod tüm paketlerde var.
hay allah şimdi aktifleşmiş ilan. zaten ticaretinizi o kadar ilerlettiyseniz benim ilan göstermem uygun olmazmış. ben düşünme aşamasında sandım sizi.
hayırlısı olur umarım.
Araca tasmamızı taktık bakalım. Hayırlısı olsun . Puntocular artık bende varım :) Bu arada aracın arka camında grandepuntotr sticker var . Ancak forumda kullanılandan değil . 3 renk yeşil beyaz kırmızı.Aracın eski sahiplerininde forumdan olabilme ihtimali yüksek sanıyorum. 16cuc67 . Artık bende bilgiinize :)
Alıntı:
yavuzemir16cuc Nickli Üyeden Alıntı
Araca tasmamızı taktık bakalım. Hayırlısı olsun . Puntocular artık bende varım :) Bu arada aracın arka camında grandepuntotr sticker var . Ancak forumda kullanılandan değil . 3 renk yeşil beyaz kırmızı.Aracın eski sahiplerininde forumdan olabilme ihtimali yüksek sanıyorum. 16cuc67 . Artık bende bilgiinize :)
haydi hayırlı olsun.
kulübe hoş geldin :)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.