Re: Ce: Re: 60.000 bakımı ?
Alıntı:
gorillaz Nickli Üyeden Alıntı
Nereye gitmeyi planliyorsun Burcin hocam?
Abi sevdiğimiz bi abimiz var ona gitmeyi düşünüyorum ama şehir dışında sanırım bir görüşüp ona göre gideceğim. yoksa da İvedik de bir ustamız var kız arkadaşımın polosuna bakım yapmıştı ona uğrarım
Saygılar
Ce: Re: Ce: Re: 60.000 bakımı ?
Alıntı:
burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı
Abi sevdiğimiz bi abimiz var ona gitmeyi düşünüyorum ama şehir dışında sanırım bir görüşüp ona göre gideceğim. yoksa da İvedik de bir ustamız var kız arkadaşımın polosuna bakım yapmıştı ona uğrarım
Saygılar
Estağfurullah abi deme ya ayni yaşta sayiliriz Burçin hocam. Ben de 60bin bakimina götürdüm servise, degistirin diye israrla söyledim gerek yok dediler :) 70bin geldi çattı bu sefer de ben degistiremicem maddiyattan :) Senin arabayi da Ankarada takip ettigimden merak ettim. Gene bilgilendirmeni bekliyorum hocam. Saolasin.
Saygilar
Re: Ce: Re: Ce: Re: 60.000 bakımı ?
Alıntı:
gorillaz Nickli Üyeden Alıntı
Estağfurullah abi deme ya ayni yaşta sayiliriz Burçin hocam. Ben de 60bin bakimina götürdüm servise, degistirin diye israrla söyledim gerek yok dediler :) 70bin geldi çattı bu sefer de ben degistiremicem maddiyattan :) Senin arabayi da Ankarada takip ettigimden merak ettim. Gene bilgilendirmeni bekliyorum hocam. Saolasin.
Saygilar
otururuz bi gün abi (abi bende ağız alışkanlığı küçük büyük :)) farketmiyor) tanışmış oluruz. bilgilendirme yapacağım. dün bir araç aldık kartaş tan. indirim yapacağını söyledi servis müdürü haber bekliyorum. ona göre bi karar vereceğim...
Saygılar