Direksiyon kumanda sistemi
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar yeni gp aldım direksiyon kumanda sisteminde sağ taraftaki src tuşu hangi dügmeye basarsam basıyım o basıyor ve sol taraf çalışmıyor.bunun tamiri oluyormu yada beyinden kaynaklı bir arızamı.kendim sokmeye çalışsam sökülüyomu yada sökersem neler yapmalıyım.birde bu tuşlarda aydınlatma varmı?
Ce: direksiyon kumanda sistemi
Bir sure sonra tozdan tuşların birbirin yerine bastığı oluyor temizleme spreyi ile temizlenince düzenliyor ama sol tarafın tamamen çalışmaması pek hayra alamet değil. Öncelikle teyibi söküp arkasındaki direksiyon kumandası bağlantısını kontrol etmenizde fayda var gevşemiş , yerinden çıkmış olabilir.
Bir de teybiniz orijinal değil ise bunu yapabilir. Sonradan takılan orijinal olmayan teyplerde tuşların çalışmadığı ya da yanlış çalıştığı görülür.
teyp orjinal. peki kumanda bolumunu nasıl sökmem gerekiyo tornavidayla asılsam çıkarmı yada bir yöntemi varmı?
benim gibi tamir olaylarından pek anlamıyorsan elektrikçiye git.
kısa devre yapıyor olabilir, tozlanmış olabilir, sigortadan olabilir. büyük bir sorun değildir.
Ce: Direksiyon kumanda sistemi
kir ve tozdan dolayı. bende aracımı ilk aldığımda aynısı mevcuttu. üstteki plastği çıkarıp temizleyip taktım ve şu an tıkır tıkır çalışıyor maşallah :)
Sadece tuşlar sanırım çıkmıyor? Tuşları da kapsayan parçayı toptan çıkarmak mı gerekiyor?
servis düğmelere 300 lira çekti servis kazık yemek istemiyorum ama yapan varsa onamı gidiym diyorum yada servise vericez 300 lira garantili ypılacak
düğmelerini satan bi arkadaş vardı forumda
@swarthy0072
sadece tuşlar değil o tuşların etrafında plastik komple çıkıyor. biraz çekince geliyor.ama dikkat etmek lazım yoksa tırnaklar kırılabilir.
Arkadaslar sokmesi takmasi cok kolaymis komple dagittim temizledim topladim calisti.herkese cok tesekkur ederim
benim düğme bölümündeki gri yerler soyulmaya başladı, hanımın ojesiyle boyamayı düşünüyorum. Olur mu acaba?