Ilk Benzinli - B112KMX - 2010 Starjet 95 HP
Selamlar herkese,
Gecen cuma gunu itibariyle toplamda 3. , yakit olarak da ilk benzinli puntomu almis bulunuyorum. Kendisi 2010 model olup 95HP Starjet'tir, dynamic'tir. Bundan onceki iki aracim 1.3 multijet 75 HP idi (2008 Active ve 2013 Lounge). Romanya icerisinde cok kullanmayacagim icin benzinli tercihim oldu; ancak 1.3 75 HP'ye yakin yakit degerlerini gorunce sasirmadim degil dogrusu (600 km, sehir gecisleri/dag tirmanislari/otoyol surusu/hafif dur kalk trafik iceren bir 9 saatlik yoldu, gazi belli noktalarda biraz fazla verdigimden 5.7 ortalama ile kapattim yolu, daha da dusurebilirim diye dusunuyorum yuklenmeseydim). Aldigim zamanki ve bundan onceki sahibinin (tek rahibi vardi aracin ve 97300 km'deydi aldigimda, Fransa'da gunde 100 km civarinda yol yapmis bir arac) ilana koymus oldugu resimleri paylasiyorum size.
Ce: Ilk Benzinli - B112KMX - 2010 Starjet 95 HP
Hayırlı olsun kazasız belasız ;)
Hayırlı olsun temiz duruyor...
Benimkinden başka 2010 Starjet buldum diye seviniyordum ki, yurtdışında imiş :)
Alıntı:
kadir07 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız ;)
tesekkurler abi :)
Alıntı:
elbruz Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun temiz duruyor...
tesekkurler :) acayip derecede temiz, icine girdigimde hala sifir kokusunu aliyordum o kadar temiz :)
Alıntı:
hknbrn Nickli Üyeden Alıntı
Benimkinden başka 2010 Starjet buldum diye seviniyordum ki, yurtdışında imiş :)
:) ama yine de starjet :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
dynamic olmasına karşın bazı şeyleri eksik göründü en başta dijital klima yok ayrıca torpido açma yeri , kapı açma ve el freni düğmeleri krom boyalı olması gerek ayrıca en önemlisi yol bilgisayarı ufak ekranlı active lerdekinden.Neden bunlar eksik anlamadım.
starjet fun'a daha çok benziyor.
Hayırlısı olsun inşallah, gönlünüze göre keyifli bir araç olması dileğiyle ...
Alıntı:
erenemre Nickli Üyeden Alıntı
dynamic olmasına karşın bazı şeyleri eksik göründü en başta dijital klima yok ayrıca torpido açma yeri , kapı açma ve el freni düğmeleri krom boyalı olması gerek ayrıca en önemlisi yol bilgisayarı ufak ekranlı active lerdekinden.Neden bunlar eksik anlamadım.
Bu durum pazar farki da olabilir, paketi farkli biliyor da olabilirim. Romanya'da normal punto baktigimda multijet 85 HP guc veriyordu, turkiye'de ise 75 HP. Burada Punto Young olarak satilirken araclar turkiye'de hala Punto olarak devam ediyor.
Alıntı:
krm1983 Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullanın
Tesekkurler
Alıntı:
acemi Nickli Üyeden Alıntı
starjet fun'a daha çok benziyor.
Araci aldigim kisinin cok bilgisi yoktu aracla ilgili, ondan dolayi paketini yanlis biliyor olabilirim. Ancak zamanla birkac ekleme yapiyor olacagim araca (park sensoru, kolcak, cruise control vb)
Alıntı:
ASerifoglu Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlısı olsun inşallah, gönlünüze göre keyifli bir araç olması dileğiyle ...
tesekkurler :)
Hayırlı olsun. Kazasız belasiz inşallah
Alıntı:
OzzY Nickli Üyeden Alıntı
güle güle kullan hacu :)
eyvallah kardesim :)
Alıntı:
gorillaz Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız belasiz inşallah