Ce: ilk puntom ilk arabam
Selçuk merhaba aramıza hoşgeldin. Seni burada görmek mutluluk verici aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Modifiyelerini heyecan ile beklemekteyiz hatta benzer uygulamaları yapan arkadaşlarımız mutlaka forumdan var forumumuzda Görsel Modifikaysonlar bölümüne göz atmanı tavsiye ederim. :)
Tamam teşekkür ederim yardımın için bu arada sticker için başvuru yaptım bekliyorum. :d
Hoşgeldiniz. Keyifli aktif forumlar. Kazasiz belasiz kullanmaniz dileğiyle:)
Alıntı:
selcukkrs Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba ben selçuk yas 25 istanbulda copy center işiyle ugrasıyorum aracı 4 ay önce aldım sonradan aklıma geldi forumlara ve facebook sayfalarına baktım braz modifiye düşnüyorum arabaya yan şerit abarth yazı 5 cm yay ve ön ızgaralıklara piano black kaplama kafamda olan şimdilik bunlar
heh tamam işte araçları şahin doğana çeviriyosunuz
Istersem torosa çeviririm.
Hayırlı olsun kardeşim bana göre ilk araba olarak alınabilecek en uygun en iyi arabayı almışsın güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Alıntı:
34punto Nickli Üyeden Alıntı
heh tamam işte araçları şahin doğana çeviriyosunuz
Hakan kardes, kendi konunda trollüğünü yap. Bi yere kadar guleriz egleniriz ama millete salça olmanin lüzumu yok. Git kumda oyna...
Selçuk aramıza hoşgeldin..Hayırlı olsun aracın..Sanırım Hakan da pişmanlığını burda haykırıyor..Hakan 1 kaç ay sonra satarsın tekrar geri geldim dersin kardeşim..Sorun yok..Bağrımıza basarız seni..Hatasız kul olmaz hatalarınla severiz seni..
Kim ne derse desin arabamdan çok memunum şehir içi ortalama 6.6 yani 27 33 krş arsı yakıyo daha ne olsun + olarak city modu fena bundan önce 91 model şahin kullanıyodum kollarım yoruluyodu şehir içinde heleki park etmede.bunda öyle bişi yok allahıma çok şükür kurbanda memlekette bi adak kesicem allahım inşallah kabul eder.
Hayırlı olsun kazasız belasız binersin İnşallah ;)
Kan akıtmak şart, allah kabul etsin şimdiden.
Aracında hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ;)
Amin inşallah abi
ön ızgara arıyorum abi logosuz veya kaplama yaptırtacam
sanayideki boyacılar vs yaparlarmı veya sizden temin edebilirmiyim?
ön ızgara yapıyorduk eskiden, hazır olanları alma tam oturmuyor yolda düşüyor çıkıyor. direk folyo ile kapa yada abarthlan :)
Sagolun teşekkür ederim bilgilen dirdiginz için
hoş geldin, keyifli forumlar.
Hayırlı olsun, iyi forumlar..