Ce: Kaza Yaptım, Yardım ?
yağlı çekiç muhabbeti var boyasız falan yapılıyormuş ama pek bir bilgim yok. fotoğrafını çek koy kenara yaptır daha sonra satarken gösterirsin aslında bukadardı ama komple boyandı gibisine. çamurluk içinde lokal yapılabilir komple boyanmaktansa. çamurluk için bolca wd 40 kullan komşunun arabasının plastik kısmında sürtük vardı baya bir azalma olmuştu.
Alıntı:
CanGo48 Nickli Üyeden Alıntı
yağlı çekiç muhabbeti var boyasız falan yapılıyormuş ama pek bir bilgim yok. fotoğrafını çek koy kenara yaptır daha sonra satarken gösterirsin aslında bukadardı ama komple boyandı gibisine. çamurluk içinde lokal yapılabilir komple boyanmaktansa. çamurluk için bolca wd 40 kullan komşunun arabasının plastik kısmında sürtük vardı baya bir azalma olmuştu.
Teşekkür ederim, zaten boya gibi birşey olursa resmini çekerim. ama tampon için dediğiniz gibi wd 40 uygulaması uygun olur gibi..
Alıntı:
messi78 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim, bahsettiğiniz yeri arayip soracağım, site içerisindeki resimlere bakılırsa düzelir gibi.
Çok geçmiş olsun. Bir kaç ay önce benzeri bir nedenle aynı kazadan ben de yaptım ve aynı şekilde benim de sağ çamurluğum sizinki gibi çöktü, üzerine bir de farım çatladı. Ben sorunu boyatmadan çözemedim, gittiğim tüm servisler darbenin çamurluğun tam kıvrım yerine gelmesi nedeniyle komple boya yapılacağını söylendi ve öyle de yapıldı. Umarım siz istediğiniz gibi bir çözüm bulabilirsiniz.
Tekrar gelmiş geçmiş olsun...
Alıntı:
Viraj Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun. Bir kaç ay önce benzeri bir nedenle aynı kazadan ben de yaptım ve aynı şekilde benim de sağ çamurluğum sizinki gibi çöktü, üzerine bir de farım çatladı. Ben sorunu boyatmadan çözemedim, gittiğim tüm servisler darbenin çamurluğun tam kıvrım yerine gelmesi nedeniyle komple boya yapılacağını söylendi ve öyle de yapıldı. Umarım siz istediğiniz gibi bir çözüm bulabilirsiniz.
Tekrar gelmiş geçmiş olsun...
messi78 arkadaşımızın bahsettiği yere sordum, ancak sizinde bahsettiğiniz gibi kıvrım yeri olduğundan bu kısmın %50 düzelme ihtimalinden bahsettiler.
Ben birkaç yere fiyat sordum boyatma konusunda,
Fiat Yetkili Servis 350 TL
Bosch Car Servis 300 TL
Arkadaşımın Tanıdığı bir Volvo Servisi de 250 TL Fiyat Verdi.
Göcükcü bunu muhtemelen 50 - 100 Arası bir fiyata yapar. Ancak aracın boya çatlarsa ekstra yine boyama masrafı da olacak.
Teşekkürler.
malesef bu kısmı boyasız kurtarmak pek mümkün görünmüyor.çamurluk ağzı kısmı da ezilmiş, çekmeyle düzelecek bi mesele değil bu. Bence de fotoğrafı çekip, komple boyatmanız en iyisi olur.
Boya atması yoksa iyi bir gocukcu bunu halleder. Ve bu senin dediğin gibi 50 yada 100 tlye olmaz. En az boyacinin istediği kadar hatta fazlasını isteyebilir. Çünkü olay olmamış gibi bir hale getiriyorlar. Önceki arabamdan biliyorum boyacinin istediginin iki katı civarı istediklerini biliyorum.
Eğer senin dediğin gibi olursa ilk etapta gocukcu denesin ve olamayan yerinide boyasin. En mantiklisi bu gibi geldi bana. Geçmiş olsun.
Yerinde olsam boyatmazdım.Bundan daha kötüsünü düzelten göçük ustası görmüşlüğüm vardır.Bence boya atılmasındansa varsın biraz dalgalı gözüksün ama boyanmasın.
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
Boya atması yoksa iyi bir gocukcu bunu halleder. Ve bu senin dediğin gibi 50 yada 100 tlye olmaz. En az boyacinin istediği kadar hatta fazlasını isteyebilir. Çünkü olay olmamış gibi bir hale getiriyorlar. Önceki arabamdan biliyorum boyacinin istediginin iki katı civarı istediklerini biliyorum.
Eğer senin dediğin gibi olursa ilk etapta gocukcu denesin ve olamayan yerinide boyasin. En mantiklisi bu gibi geldi bana. Geçmiş olsun.
Boya atması yok, ama sorduğum usta kıvrım noktası olduğu için %50 başarı imkanımız var dedi. Ondan biraz kararsız kaldım. Göcükcü yapamaz iyice kötü olur diye korkuyorum.
Alıntı:
ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı
Yerinde olsam boyatmazdım.Bundan daha kötüsünü düzelten göçük ustası görmüşlüğüm vardır.Bence boya atılmasındansa varsın biraz dalgalı gözüksün ama boyanmasın.
Tabiki boyatmamak en iyisi. Ama bakalım araştırıyorum, inşallah işinin ehli bir usta denk gelir.
Alıntı:
mustafayalcin Nickli Üyeden Alıntı
Boya atması yok, ama sorduğum usta kıvrım noktası olduğu için %50 başarı imkanımız var dedi. Ondan biraz kararsız kaldım. Göcükcü yapamaz iyice kötü olur diye korkuyorum.
boyanacaksada göçükçü yapabildiği kadar yapsın bence. baktın seni rahatsız etmiyor olduğu kadarıyla kullan. baktın rahatsız etti seni boyayla tamamlasın. nede olsa bi kaybın olmayacak önce göçükle denemek lazım.
birde başka göçükçüleride araştır bence.
Çok geçmiş olsun..Ama neden bukadar boyamaya karşısınız anlamadım..Kapı değil tavan değil kaput degil..Bence boyatın..Altı üstü çamurluk..
Alıntı:
fotobelit Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun..Ama neden bukadar boyamaya karşısınız anlamadım..Kapı değil tavan değil kaput degil..Bence boyatın..Altı üstü çamurluk..
Teşekkür ederim, Boyamaya karşı değilim aslında. Ama piyasada ikinci el araçlarda ufak bir yerinde boya var denince insanların tepkisini az çok bilirsiniz. Tabiki düzeltilip boyansa daha iyi olur. Bu nedenle benim ilk tercihim düzeltilebilirse düzeltilsin, yoksa zaten boyanacak.
çamurluk bu arabanın tampondan sonra en fazla darbe alan kısmı.kaput, arka bagaj kapağı flan olsa tamam derim. fotoğrafını çekin ve boyatın ben öyle yaptım.sıkıntıda olmadı.