Yolcu hava yastığı etrafında 5cm çatlak
Arkadaşlar bu gün arabaya bindim. Güneşten korumak için kullandığım örtüyü güneşkigi kaldırdığında göğüste yolcu hava yastığının oldugu yerde 5 cm catlak oldugunu gördüm. Araç 2006 grande punto aktiftir. Bana bir akıl verin şu an sinirden kuduruyorum. Ne yapabilirim.
Ce: Yolcu hava yastığı etrafında 5cm catlak
Kronik sorun,bir çok puntoda var.Çok bastırırsan servis %50 sini karşılıyor ve sana 1300 lira gibi bir maliyet çıkıyor..yolcu airbaginden sonra sürücü airbagin de aızalanacak ve oradan da bi 400 masraf edeceksin..Sen daha level 1 desin..Şaka bi yana 2006 model olmasına rağmen araç bizimkilere nazaran dayanıklı çıkmış.Ben yolcu tarafını ''güvenlik açsından bir risk oluşturmadığı için'' yaptırmadım.Öyle çatlak çatlak kullanıyorum,soranlara da fiat kalitesi deyip geçiyorum..
Alıntı:
mavi-punto Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu gün arabaya bindim. Güneşten korumak için kullandığım örtüyü güneşkigi kaldırdığında göğüste yolcu hava yastığının oldugu yerde 5 cm catlak oldugunu gördüm. Araç 2006 grande punto aktiftir. Bana bir akıl verin şu an sinirden kuduruyorum. Ne yapabilirim.
güzel bir airbag tamircisi bul. ordaki o izi kapattır ve paşa paşa bin. en iyisi bu. okadar masrafada hiç gerek yok. 200-300 civarı paraya tertemiz binersin.
yok benim orjinal olsun paramda var diyosan, arkadaşın dediği gibi ve rparayı komple değişsinler.
kayseri incir oğlundan metin ustam sayesinde servisten halloldu Metin beye çok ama çok teşekür ederim. Yardım larından dolayı.
Alıntı:
mavi-punto Nickli Üyeden Alıntı
kayseri incir oğlundan metin ustam sayesinde servisten halloldu Metin beye çok ama çok teşekür ederim. Yardım larından dolayı.
masraf ne kadar tuttu.