merhaba,
istanbuldan aranıza yeni katıldım :)
inşallah bende punto evo sahibi olacağım. 2011 model 1.3 mtjet evo dynamıc 31000 tl ye anlaştık sizce fiyat nasıl ?
arabanın durumu iyi boya yok gri renkte
Printable View
merhaba,
istanbuldan aranıza yeni katıldım :)
inşallah bende punto evo sahibi olacağım. 2011 model 1.3 mtjet evo dynamıc 31000 tl ye anlaştık sizce fiyat nasıl ?
arabanın durumu iyi boya yok gri renkte
Araç 90 binde cam tavan yok maalesef :)
bence fiyat gayet güzel
Fiyat güzel. Antalya'da denk gelmiyor böyle malesef :frusty00:
piyasa çok yüksek bence fiyat makul hatta ucuz bile diyebiliriz..hayırlı olsun..
bende fiyat pahalımı derken gönlümü ferahlattınız :)
aracı haftaya gösterticem, bişey çıkmazsa alıcam inşallah..
temmuz vergisi verilmiş mi?
90.000km bakımı yapılmış mı?(her 10.000km'de bakıma girer)
lastikler ne durumda?
ben alırken cahillik ettim hiçbirine bakmadım, hepsi bana kaldı.
Fiyat iyi, bu aralar piyasa ciddi yüksek. hem motor hem de şasi anlamında çok iyi bir araç.
şimdiden hayırlı olsun hocam.
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
temmuz vergisi yatmış,lastiklerin durumu ne çok iyi nede çok kötü bu seniyi rahatlıkla çıkartır tahminimce.
esp olan paketi ve bakımları düzenli yetkili serviste yapılmış, araç sahibinin dediğine göre 90000 bakımı yapılmış.servise sorgulatacağım yinede :)
Hayırlı olsun..Fiyatı uygun ama bence en önemli sorular es geçilmiş :)..Bandrol falan..Bunlardan önce önemli bir kazası,boyası,değişeni yoksa şimdiden hayırlı olsun..
Hayırlı olur inşallah. Gönlünüze hitap etsin, icinize sinsin yeter. Punto keyiftir. Kazasız belasiz inşallah
bandrolu satan mecbur yatıracak.temmuz 1 olunca borc satıcınındır.suan borcu gorunuyor.onu kapatmadan satamaz.hayırlı olsun.3-5 e bakılmaz ıcıne sındıyse ucuzdur
aracı bugün tanıdığım bir ustaya götürdüm mazot pompasında kaçak olduğunu ve radyatör hortumunun bu kaçaktan damlayan mazot ile şiştiğini söyledi. Usta bunun normal bir arıza olduğunu söyledi ama bu tekrarlar mı?
Bunun gibi sorun yaşayan oldu mu?
mazot pompası ucuz bir parça değil, pompacıya götürmeni tavsiye derim.
ikitelli sanayi sitesinde pejo servisinin karşı sokağında pompacı var oraya götürmüştüm aracımı 20tl'ya işimi halletti. pejo bayi pompa gitmiş, 1000tl ver demişti.
usta bakaraktan 150 tl gibi hallederiz dedi ama pompacıya götürmekte fayda var.Farklı sıkıntılar çıkarmasın.
ben arabayı alırken ustaya baktırmama rağmen bakıma girip 700 lira harcadım bencede arkadaşın dediği gibi bakımlı ise fiyat makul ama pompaydı radyatördü onlarla da uğraşacaksan biraz fiyatı kırma yoluna git ki zaten o halde arabayı satılığa çıkarmışsa ben aracın pek bakımlı olmağının kanaatine vardım şimdiden aman dikkat et benden söylemesi
ben en ufak ses gelse götürürüm.sonra birikiyor ve bakımsız bir araba haline geliyor