Bostanlı pazar yerinin önünde duran polis ekiplerince bu gece saat 23.00 civarı durduruldum..Yolda radar yoktu zaten 70 i geçmemiştim alkol filan bakıcaklar diye düşündüm..Gayet normal evrakları verdim adam inceledi falan filan geriden anons geldi camlarınız filmliymiş dedi,evet memur bey film var camlarımda dedim..Yürüdü gitti..Tam 10 dakika arabanın içinde bekledim gelmesini..Sonra indim o sırada(bunu yazmaktan çekinmiyorum)başka bir takım elbiseli beyefendi,memur beyin cebine birşeyler sıkıştırmaya çalışıyordu fakat ne olduğunu tam göremedim..İndim yanına gittim,geldik arabanın başına camı indirtti,iç ışıkları yaktırdı,yan camlar geçer dedi zaten içeriside kabak gibi görünüyordu..Arka cama geldik arka camın koyu ceza yazıcam dedi..Hayır memur bey bütün camlar eşit derece arka cam koyu değil dedim..Tekrar gitti arka cama baktı,arka camın koyu arkadaşım dedi..Sonra diğer memurun yanına giderek sen al şunları aracı bağla dedi..Ben arabanın başında sinirli bi şekilde beklerken memur bey yine indi araçtan,arka cama baktı,yok yok bu kurtarmaz ceza yazıcam dedi..Bende içimden neyin kurtarcağını biliyorum ama neyse dedim..Amcam bana bir güzel 108 YTL yi yapıştırdı..Tutanakta cezanın ne için olduğu yazmıyor..Ben de bunun üstüne hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yapmaya karar verdim ailece yakın dostumuz İzmir Tepecik Trafik Şube Müdürü İbrahim Boyar abime,bu işle ilgilenmesi için rica edicem yarın..Emniyet kemeri,sürat ihlali,kırmızı ışık ihlali veya alkol olsa inanın ağzımı açmazdım fakat bu durumu kaldıramadım..Haksızsam paşalar gibi cezamı ödeyeceğim ama eğer haklıysam çorbacı beyle görüşücez..
Bu arada polis beni çektiğinde 64 KB plakalı bi GP gördüm stickerlı yavaşladı ama durmadı kimdi bilenimiz varmı kırmızıydı sanırım...