arkadaşlar bu araç multiar mi lounge mi
merhaba dostlar bu araç multiar motor diye yazıyor sitede fakat baktıgımda multiar motorların bir çogu 105 bg 6 ileri bu ise 5 ileri bu aracı almayı dusunuyoruz kuzene ama nir türlü kara veremedik lounge veya multiar mi diye : ) lpg uyumu nedir ayrıca fire motor olarakmı geçiyor buda bildiğimiz 77 bg :)
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2013 Model 35.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 221594314
Ce: arkadaşlar bu araç multiar mi lounge mi
bu araç fire motor hocam, multiair yazıp insanları kandırmaya çalışan bir grup mevcut, her multiair kategorisine inanmayın, bildiğiniz 77 beygir fire motora sahip bu araç, multiair 6 ileri şanzımanla geliyor başka ihtimal yok
Punto
Motor: 1.4 Fire Motor 77BG
Donanımı: Lounge+16" Jant
Multiair motor loungle Donanım benim bildiğim. 2012 den sonra sadece fire motor vardır air t jet falan yoktu. Araçta loungle dijital klima, blue me var (ben böyle ayırt ediyorum )
Multiair degil 6.vites nerde;)?
Ayrica ESP var yazmis, ESP olmasi icin ASR tusu lazim, o da yok. Yani bu arabanin ne oldugu belirsiz ve galeri. Bence hic düsünmeyin bu araci.
Benim aracim multiair. Multiair oldugunu hem 6 ileri vitesten hem de kaputu actiginizda motor kapaginda yazan multiair yazisindan anlarsiniz.