Zinciri gecen sene değiştirmiştim ama.. Yardım!
Arkadaşlar 2006 model Grande punto multijet aracımın zincirini gecen sene
Değiştirdim. Fakat düşük hızda giderken sıkır sıkır ses farkettim. Önce zincir dediler değiştirdiğimi söyledim. Tam emin olamadılar baya bir Parça değişmesi
Gerek dediler kullanma sakin arabayı dediler tam
Güvenmedim Yarin baska servislere götüreceğim. Yetkili servis ücreti cok Yuksek olur tahminen Bostanci da önerdiğiniz yer var mi?
Ce: Zinciri gecen sene değiştirmiştim ama.. Yardım!
Kartal oto sanayine gidebilirsen bayram oto var. Nevzat usta. Taksicilerin uğrak mekanı. 4 ay önce zincir değişim işçiliği 150 tl almıştı benden. Önce sesi dinlet belki başka bir teşhis koyar. Ben ustalığına güveniyorum. Ana giriş kapısından soldaki ilk sokağın sonuna doğru. Ama nevzat ustayı bul kesin. 10-15 tane eleman çalışıyor mekanında.
bu şıkır şıkır ses debriyaj setinden de gelebilir. Triger dede olabilir ama iyi bir ustanın kontrol etmesi lazım.
Alıntı:
dreamerdaddy Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar 2006 model Grande punto multijet aracımın zincirini gecen sene
Değiştirdim. Fakat düşük hızda giderken sıkır sıkır ses farkettim. Önce zincir dediler değiştirdiğimi söyledim. Tam emin olamadılar baya bir Parça değişmesi
Gerek dediler kullanma sakin arabayı dediler tam
Güvenmedim Yarin baska servislere götüreceğim. Yetkili servis ücreti cok Yuksek olur tahminen Bostanci da önerdiğiniz yer var mi?
Bostanci da rese otoya gidin. Sorununuza çözüm bulacaklardir.