Merhaba Punto 2013 Easy 1.4 S&S Dualogic'le aranızdayım
Merhabalar ismim gökhan istanbul anadolu yakasında yaşıyorum ve geçen perşembe 2013 Easy 1.4 S&S Dualogic vişne kurusu rengindeki aracı 10620 km'de ilk sahibinden satın aldım. Aracın 1 yıldan fazla garantisi devam etmekte. Arac Easy olsada hız sabitleyici, 4 cam elektrikli, aluminyum jantlar gibi opsiyonlarla alındığı için bence pek easyliği kalmamıştı. En önemlisi yıpranmamış kullanılmamış 1 kez bakıma gitmiş ve temiz bir araçtı ve 34.500 tl ödedim. Bilmiyorum fazla mı verdik, bi gazla gidip aldık artık yapacak birşey yok ama yorumunuzu merak ediyorum.
Araçta aldığımda 2 adet eksik vardı, birincisi sol farın altındaki sinyal lambasının camı kırık,ikincisi de sol aynanın alt kapağı yoktu.
Büyük eksikler değil bence ama şimdi anadolu yakasında özellikle kadıköy bölgesinde bu ikisini nasıl ve nereden en az maliyetle temin edebilirim, hafta içi hiç boş zamanım olmadığından ilgilenemiyorum. Kapağı kendim hallederim ama sinyali değiştirebilir miyim bilmiyorum ama 4 yıl elektrik okuyup mezun olduk bir sinyali değiştirmeyi beceririm herhalde diye düşünüyorum. :)
Ayrıca Dualogic şanzımanla ilgili kullananların önerileri de benim için önemli. Şimdilik ışıklarda durduğumda boşa alıyorum ve aracı viteste bekletmemeye dikkat ediyorum ama başka nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum.
Mesela dün fark ettim kırmızı ışıkta durdum boşa aldım sonra vites kolunu ortaya alınca otomatik 1 e geçmedi, çünkü arada dururken freni bırakmıştım. Ekranda frene basınız gibi bişeyler yazı. Frene basıp yeniden otomatiğe alınca devam ettim. Yanı kırmızıda boşa alıp beklerken freni bırakmamak gerekiyormuş. :D
Birde bu aynanın arka kapağı yokken aracı yıkattırsam sıkıntı olur mu oradaki konnektörde, bence bişey olmaz ama sormakta fayda var yinede.:)
Son olarak bu aracın radyosuna da aux girişi yapabiliyor muyuz. Gördüğüm bütün çalışmalar eski pop modelinin radyosunda yapılmış, bu yeni ön göğüsle gelen radyolarda da bu işlem yapılabiliyor mu acaba?
Yardımlarınızı ve yaşadığınız tecrübelerinizi bekliyorum.
İyi günler
Ce: Merhaba Punto 2013 Easy 1.4 S&S Dualogic'le aranızdayım
Hocam hayırlı uğurlu olsun.
Araç aldıktan sonra "çok vermişsin ya, punto olum bu o kadar verilir mi?" gibi gevşek gevşek konuşanlar olacak. Hiç takma onları, sen keyif satın alıyorsun. Bu arabaların 40'a satılanları var. Ortalama bir fiyata almışsın.
Allah kaza bela vermesin.
Dualogic ile ilgili bir fikrim yok.
aynen o çok vermişssin muhabbeti tüm fiat marka araçlarda geçerli hiç şunu düşünmüyorlar araç 2-3 yıllık 10binde yada bu özellikte az yakan hangi araç var. amann boş konuşurlarr sanki hergün kaza yapıyormuşuz gibi birde onu söylerler birde aldıkları araçlara sanki ömürlük biniyormuş gibi alıyorlar 1-2 yıl sonra satıyorlar...
Bende fiyat iyi km güzel
Garanti devam ediyor olması güzel
Daha ne olsun
Hayırlı olsun yeni aracınız,kazasız belasız kullanın.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim...