Fiat Servisi & Özel Servis % Sanayi Ustası
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 2012 model benzinli punto evo. 2011 Eylül trafiğe çıkışlı.
Garantisi bitmiş.
Fiat servisi 60.000km bakımı için ortalama 700tl istiyor.
Aynı parayla özel servis veya sanayideki herhangi bir ustada hem bakım yaptırırım hem de ufak tefek rötuşları yaptırırım.
Sizde Fiat servisine gidip dünyanın parasını mı vereyim, yoksa özel bir servis veya sanayide iyi bir ustanın yanına mı gideyim?
Hatta Küçükçemece/İkitelli bölgesinde iyi bir usta önerisine de hayır demem.
Ce: Fiat Servisi & Özel Servis % Sanayi Ustası
Madem istanbuldasın yetkili servisleri tek tek arayıp fiyat pazarlığı yap bence.Deha otodan mutlaka fiyat al,işçilikleri ve fiyatları açısından bana göre istanbuldaki en iyi yetkili servis.yarın öbürgün city arızası,göğüs çatlağı olursa değişim yaptırmak daha kolay olur.
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Madem istanbuldasın yetkili servisleri tek tek arayıp fiyat pazarlığı yap bence.Deha otodan mutlaka fiyat al,işçilikleri ve fiyatları açısından bana göre istanbuldaki en iyi yetkili servis.yarın öbürgün city arızası,göğüs çatlağı olursa değişim yaptırmak daha kolay olur.
Bu tür arızalarda paşalar gibi parayı ödemiyor muyum zaten? Ne sağlar bana bakımlarını serviste yaptırmak, zaten garanti bitmiş?
Kapılar gıcırdadı, gergilere de para istediler, kronik sorun olmasına rağmen.
Tek tek aradım, ortalama 600-700tl arası.
Araban servis bakımlı değilmiş deyip,yan çizebilirler.
Geçen yıl deha otoda 60bin bakımı yaptırmıştım.dün aradılar 70bine çağırdılar,fiyat sordum 200 dediler.uygun geldi şahsen.
Alıntı:
Araban servis bakımlı değilmiş deyip,yan çizebilirler.
Geçen yıl deha otoda 60bin bakımı yaptırmıştım.dün aradılar 70bine çağırdılar,fiyat sordum 200 dediler.uygun geldi şahsen.
60.000 bakımı ağır bakım diye biliyorum ondan biraz tuzlu sanırım
Yok bi ağırlığı aslında,normal çift sayılı km bakımlarına ek olarak v kayışı,gergi rulmanı ve hidrolik yağı değişiyor.
Garantin yok ise yetkili servisin kapısından bile geçme.
Benim araç 2008 daha yeni city motorunu değiştirdim servis kaydı falan hiçbirşeyi yok paşa paşa değiştiriyorlar hiç kafanıza takmayın. Gidin iyi bir ustaya filtremi lazım dedi gidin parçacıdan kendiniz alın görün kafanız rahat olsun servislerdeki kendini beğenmiş elemanlardan ve berbat işçiliklerinden uzak durun çekilecek çile değiller
Alıntı:
bu dehanın adresi nedir acaba