-
::..Femoli farkı ile orta fren lambası..::
-
wayyy disco girişi gibi olmus:) tebrikler ... Bende isteremmmm adresi biliyon zaten simdiden tesekkurler....:):)
-
abi tek kelimeyle bombaaaaaaaaaaa! ben de isterem!
-
bende istiorum:Xücretini hafta sonu hesabına ytrıyım mehmet abi..mümkünse punto yazsın:)
-
Vayyy şık oğlu şık olmuş ;)
-
Çok güzel olmuş, elinden de hiç bir şey kurtulmuyor hani... ;)
Ben de istiyorum Mehmet! Yalnız benimkinde "Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız?" yazsın... :D :D
-
Psikopatlaştırabildiklerimizden Murat :P
-
boşa gitti bizim çalışma :(
yaktın beni femoli :)
-
Alıntı:
Linos Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel olmuş, elinden de hiç bir şey kurtulmuyor hani... ;)
Ben de istiyorum Mehmet! Yalnız benimkinde "Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız?" yazsın... :D :D
Murat sana özel murattan önceki göbek adını yazayım abdülkerimuzunkavakaltındayatargezeroğlan oki :D:D:D:D:D
ne alemsin akşam akşam iyi güldüm ama böyle bir esprinin geleceğini biliyordum :D:D
Yorum yazan arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ediyorum :)
Sevgili utkuçay çok güzel bir çalışma yapmışsın eline yüreğine sağlık neden boşa gitsin ben onu indirip başka işlerdede kullanırım çok teşekkür ederim :)
-
niye gitsin canım...kargo parası çok tutacak şehirler sizinkini yaptırır
mehmet abi punto yazılı olanı flnda yapıcak mısın??yoksa sadece kendine mi yaptın ????
-
güzeL oLmuş, eLine sağLık
-
Çok hoş olmuş gerçekten ya...MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN...
-
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
Murat sana özel murattan önceki göbek adını yazayım abdülkerimuzunkavakaltındayatargezeroğlan oki :D:D:D:D:D
ne alemsin akşam akşam iyi güldüm ama böyle bir esprinin geleceğini biliyordum :D:D
Yorum yazan arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ediyorum :)
Sevgili utkuçay çok güzel bir çalışma yapmışsın eline yüreğine sağlık neden boşa gitsin ben onu indirip başka işlerdede kullanırım çok teşekkür ederim :)
takılıyorum zaten
çok güzel olmuş gerçekten
bir usta eliyle yapıldığı belli "kusursuz"
-
tebrikler kardeş çok güzel olmuş :)
-
Arkadaşlar burdanda msndende çok beğendiklerini söyleyen arkadaşlar aman maaşallah değin gözünüzü seveyim nazara gelmeyek :D güccük bişi için :D
-
harika süper muhteşem
DAHA NE OLSUN
-
Eline sağlık çok güzel olmuş.Yapıştırma sanırım.
-
cast folyo dan yapıldı
isteyen arkadaşlara maliyet ne bilmiyorum ama yapabilirim büyük ihtimal yalnız kargo ile giden arkadaşlar nasıl yapıştırısınız heder edermiiniz onu bilmiyorum iki kat cast ten yapıldı ışık sızmasın diye..
Siz en iyisi yakınınızda bir reklamcı felan varsa üç beş fazla verin yaptırın daha iyi olacaktır eminim benim göndermemle zor...
-
abı harıka olmus masallah nazarlardan belalardan korusun senı allahım abı bızede ozel bısey yapabılrımısın elinden bızler ıcınde bısey gelırmıı..
-
Çok güzel olmuş elinize sağlık ...