Benzine bir zam daha! - Türkiye'nin bir numaralı finans ve ekonomi portalı uzmanpara.com.
Bu geçsen itibaren geçerli imiş
Printable View
Benzine bir zam daha! - Türkiye'nin bir numaralı finans ve ekonomi portalı uzmanpara.com.
Bu geçsen itibaren geçerli imiş
mazota hala gelmedi. korkuyorum.
Benzinli araç aldık zam üstüne zam geliyor arkadaş.
Arkadaş sonumuz hayır olsun vallahi, bu nasıl bir durumdur böyle ya :S Çağatay sen ne aldın hayırdır??
Az olmuş, 5 TL yi geçmeli.
2012 punto evo var. 1.4 benzinli, 42kr yakıyor km'de.
100km'de ortalama 8.6lt.
Benzin pahalı ama araç sanki biraz fazla yakıyor.
Aracı aldığımda ortalama tüketim 7.2lt'ydi. Gaza çok mu yükleniyorum bilemedim.
Hocam aracı alalı 6 gün oldu. Dün el gazı olayını fark ettim, aracı çözemedim, o kadar yoğun çalışıyorum ki araçta ne var ne yok bilmiyorum.
Yol bilgsiyarını sıfırlama olayı nasıl oluyor? Bir de saat yanlış ve sürekli yanıp sönüyor onu nasıl söndüreceğim?
Ek olarak 3000 deviri genelde geçiyorum, oturduğum yerde hep yokuş var ve kısa mesafe.
Benzin zamlarının peş peşe dolu gibi takır takır yağdığı şu müstesna günlerde 13 lt. gerçekten azımsanamayacak bir tüketim oranı. Ama bu arabaların eski golflerden çok daha tutumlu olduğunu söylüyorlar. 8 lt. golf için çok değil bence. Umarım en kısa zamanda adaptasyon sürecini atlatıp memnun kalacağınız değerlere ulaşırsınız. Hayırlı uğurlu olsun tekrardan kazasız belasız keyifli kullanımlar diliyorum :)