Semtin Fenomen 'i Punto Evo yu sattık :)
10 ay önce aldığım 2. Puntom 'u az önce sattım :) Alana hayırlı olsun. Kazasız boyasız Egzotik Kırmızı 65.000 km 2011 1.3 Dynamic 35.000 'e gitti :)
Re: Semtin Fenomen 'i Punto Evo yu sattık :)
Alıntı:
byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı
10 ay önce aldığım 2. Puntom 'u az önce sattım :) Alana hayırlı olsun. Kazasız boyasız Egzotik Kırmızı 65.000 km 2011 1.3 Dynamic 35.000 'e gitti :)
Hayirlisi olsun guzel fiyata satmissin :)
Ce: Semtin Fenomen 'i Punto Evo yu sattık :)
Eyvallah. Tam fiyatını buldu diyelim. Asist kit donanım ve Body kit vardı üstünde :)
Şaşırdım, hiç bahsetmemiştin satacağından, hayırlı olsun, varmı aklında yeni bir araç?
Haberim olsaydı ben de talip olurdum aracınıza . Artık alan satan hayrını görsün .
Alıntı:
Kadir00906 Nickli Üyeden Alıntı
Şaşırdım, hiç bahsetmemiştin satacağından, hayırlı olsun, varmı aklında yeni bir araç?
Aslında benimde aklımda yoktu satmak. Öylesine koydum internete. 2. gün gitti :) Hayalim hep Golf Tsi a binmekti. Eğer bütçemi toparlarsam Golf VI Tsi düşünüyorum :)
Jant lastiğimi ve tesisatımı aldım üstünden :) Düşünen varsa sıfır ayarında Fifteen52 jant ve Petlas lastikler var. 1350 liraya vericem :)
Gitti güzelim kız gibi araba. Tüm modifiye işlemlerine canlı şahit olduğum tertemiz arabaydı. Alan hayrını görür inşallah. Golf yakışır artık :)
Alıntı:
byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı
Aslında benimde aklımda yoktu satmak. Öylesine koydum internete. 2. gün gitti :) Hayalim hep Golf Tsi a binmekti. Eğer bütçemi toparlarsam Golf VI Tsi düşünüyorum :)
Jant lastiğimi ve tesisatımı aldım üstünden :) Düşünen varsa sıfır ayarında Fifteen52 jant ve Petlas lastikler var. 1350 liraya vericem :)
jant lastikleri aldıysan iyi etmişsin :) ben onlarla birlikte sattın sandım :) hayırlısı bakalım inşallah temiz bişey bulabilirsin.