Punto evo navigasyon yeri
ön konsolun ortasındaki eşya gözüne monte edebileceğim navigasyon tutucu var mı yapıştırma felan da olur...bazı modellerde tom tom navigasyon için kapak var ama bizimkinde eşya gözü gibi kapak yok nasıl yaparım acaba yapan yada fikri olan varsa sevinirim
Ce: punto evo navigasyon yeri
Ce: Punto evo navigasyon yeri
hocam senin aradığın bu..bende göz kapaklı sende kapaksızsada olur ama bendeki tutacak biraz zor bulunur ama tam o göze koymaya ve navigasyon tutturmaya ideal ..
ben cama yapıştırmalılardan kullanıyorum
Alıntı:
dexter Nickli Üyeden Alıntı
ben cama yapıştırmalılardan kullanıyorum
orjinal her zaman candır :)
https://image5.sahibinden.com/photos...91798674mm.jpg
Alıntı:
Berkantonlu Nickli Üyeden Alıntı
hocam senin aradığın bu..bende göz kapaklı sende kapaksızsada olur ama bendeki tutacak biraz zor bulunur ama tam o göze koymaya ve navigasyon tutturmaya ideal ..
Cam tutuculari denedim on torpidonun uzerinde hicbiyerde tutmadi yapismiyor...seninki nasil tuttu yoksa bu sendeki urun oraya ozel mi
Alıntı:
1923qw Nickli Üyeden Alıntı
benim modelde ön konsolun eşya gözü kapaklı değil zaten kapaklı olsa iş kolay olmadığı için oraya yada ön konsolun uygun yerine yapışacak bşy lazım 3m bantla denedim ama yapışmıyor sıcağı görünce kalkıyor
Alıntı:
Nerden temin ettiniz tutucuyu cok guzel durmuş.
Alıntı:
Mümkünse aynısından bende istiyorum gerçekten müthiş bişeymiş