iyi günler bende 2009 grande punto 1.3 75 bg dynamic arabamla aranıza katıldım.sormak istediğim bir soru var dynamic modda kaç hava yastığı oluyor? ve forumlarda dynamic modda ön kol dayama var gözüküyor ama benim aracımda yok bu neden olabilir?
Printable View
iyi günler bende 2009 grande punto 1.3 75 bg dynamic arabamla aranıza katıldım.sormak istediğim bir soru var dynamic modda kaç hava yastığı oluyor? ve forumlarda dynamic modda ön kol dayama var gözüküyor ama benim aracımda yok bu neden olabilir?
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Oncelikle hayirli olsun. Kazasiz belasiz binin. Puntonun belli bir standarti yok gibi. Sende olan bi ozellik baskasinda olmaz. Baskasinda olan bi ozellik sende olmaz :)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.
Hoşgeldiniz
Hoş geldiniz.....
Aramıza hoşgeldin ;)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim
hepinize teşekkür ederim :) punto çok hoşuma gitti sürüş keyfi inanılmaz arabadan ayrılınca üzülüyorum :) hava yastığı olayını nasıl öğrenebilirim dynamic de 2 tane mi oluyor 4 tane mi?
hoşgeldiniz. hayırlı olsun aracın.
2 tane direksiyon ve ön göğüs, 2 tane de yan direklerde olmak üzere 4 tane var Grande Punto Dynamicler de. Benim Evo 'm var benimkide dynamic bende 6 tane tane var. İki tane de diz bölümünde var. Grande de böyle olan var mı bilmiyorum ama tahminen 4 tanedir :) Hayırlı olsun yeni arabanız. Kazasız belasız sürüşler.
çok teşekkür ederim :) sağolun hoşbuldum.
Hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler ve keyifli forumlar diliyorum